Beetle Crazy Cup
zdroj: tisková zpráva

Beetle Crazy Cup

Vývojář:
Vydavatel:
Platformy:
Detail hry

18. 4. 2000 0:00 | Recenze | autor: Redakce Games.cz |

Beetle Crazy Cup - recenzeAutor: Krang & DepiPublikováno: 18.dubna 2000•Samí ...


Beetle Crazy Cup - recenze

Autor: Krang & Depi
Publikováno: 18.dubna 2000

Samí brouci
Zapněte si bezpečnostní pás a pevně se držte ….. hra Beetle Crazy Cup je zde! O co jde? Ještě nikdy jste o ní neslyšeli? Dobrá, sem ochoten připustit, že se nejedná o nejočekávanější hru poslední doby. Ale měl jsem možnost si zahrát demo této hry a s napětím jsem očekával, jak si tento černý kůň stáje Infogrames povede v cílové rovince.

Beetle Crazy Cup (v USA pod názvem Beetle Buggin) je v podstatě arkádová závodní hra, ve které máte příležitost řídit legendární Volkswageny v mnoha různých prostředích. První co mě dostalo, když se hra ocitla na mém stole, byla její krabice. Je na něm vyobrazen VW projíždějící mořem květin, které za ním vytvářejí vír purpurové, červené, modré a žluté barvy. Mě napnutí okamžitě povolilo, jelikož jsem si nedovedl představit, že by mne hra nabízena v takovém provedení, mohla nějak zvlášť upoutat. Naštěstí jsem se mýlil.

Změny k lepšímu
Beetle Crazy Cup přichází s nebývalým množstvím variant. Domnívám se , že pět modů pro závodění je dostatečný počet, který hráče nějakou dobu udrží u monitoru. „Speed“ je asi nejlepším druhem hry a ocitnete se v něm společně s ještě dalšími sedmi vozy na speciálně upravených tratích. To sice není nic inovačního, ale závody jsou velmi zábavné a tratě mají skvělý design.

V módu „Jump“ mate za úkol jet autem po krátké dráze na rampu a kdo skočí nejdále, vyhrává. Nejobtížnější je, zvolit ve správné chvíli „nitro boost“, protože to pak určuje jakou budete mít rychlost ve chvíli opuštění rampy.

„Buggy“ jsou závody na pláži, kde opět bojujete proti několika soupeřícím vozům o to, kdo první protne cílovou pásku. V podstatě se jedná o to samé jako v modu „Speed“, ale zde se vozidlo úplně jinak chová a ovládá. Dráha nevede pouze plážemi, ale i malebnými ulicemi Kalifornie. „Buggy“ jsou skutečně zábavné, ale bohužel zde není moc tratí. Jsou v podstatě všechny stejné, jen jak postupujete během mistrovství, tak se rozšiřují o další ulice. Nebýt tohoto nedostatku, jsou „Buggy“ opravdu skvělým závodním módem.

„Cross“ je určitou formou závodění po polní cestě, kde jak je již z názvu patrno, se trať v jednom místě protíná, takže to do vás může z boku napálit nějaký pomalejší soupeř …. pokud nemáte štěstí. A především tento mód byl tím, co mne vtáhlo do hry, protože chování vozů při přejezdu nerovností je uchvacující.

pokračování

Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva



Vývojář:
Vydavatel:
Platformy:
Detail hry

Nejnovější články