Změny ve World in Conflict Soviet Assault
zdroj: tisková zpráva

Změny ve World in Conflict Soviet Assault

16. 2. 2009 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Brzký datadisk vás v tanku T-80 nechá najet na Berlínskou zeď a mnoho dalšího. + OBRÁZKY, TRAILER

Nebýt několikaměsíční stopky, kterou vloni zapříčinilo spojení Vivendi/Sierry s Activisionem a jejich zřeknutí se ho, byl by již datadisk World in Conflict: Soviet Assault dávno na světě. Teprve nedávno se ale odhozené značky ujal UbiSoft a nyní dokončuje práce na tomto rozšíření rok a půl staré strategie z období studené války (9/10, recenze). Co se nových misí a sovětské kampaně obecně týče v přídavku, budou existovat dva způsoby, jak se do nich pustit: sami vývojáři doporučují hru projít znovu od začátku do konce, přičemž mise za Sovětský svaz budou v tomto případě prokládat ty starší (čímž se dodrží také struktura děje a jeho vývoj během celé hry). Komu by se nechtělo muset hru absolvovat celou znovu a nepřiláká ho ani přidaný obtížnostní stupeň, bude si moci vybrat čistě jen nový obsah.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V rámci této kampaně se tak poprvé ujmete kontroly třeba nad tanky T-80, s nimiž budete rozbíjet Berlínskou zeď, případně střílet z kanónů ráže 203mm. Během jedné konkrétní mise prý také získáte možnost vyzkoušet nějaký nový druh pozemního bombardování.

Další změny se budou týkat multiplayeru: rozeznávání spřátelených vojevůdců podle barevného označení, lepší práce s uživateli vytvořenými mapami nebo provázání módu War Room (o něm více zde) s internetovým prohlížečem. Důležitá je také zpráva o tom, že majitelé původní hry rovněž získají přístup k novým multiplayerovým mapám (není však jasné, co to bude stát). A konečně ona nová obtížnost ze sólo kampaně půjde aplikovat i ve skirmishi, kde má nepřítel vykazovat lepší taktické uvažování atd.

A mimochodem, podle designéra Massive to zatím nevypadá, že by se vývojáři hodlali oživit svoji značku strategií Ground Control. Práva na něj totiž z Vivendi přešla pod Activision Blizzard, kdežto Massive momentálně spolupracuje pouze s UbiSoftem.

zdroj: Archiv


World in Conflict: Soviet Assault - nový trailer

World in Conflict: Soviet Assault vyjde 13. března jako stažitelný datadisk pro PC a coby součást krabicové re-edice Complete Edition (konzolové verze byly prozatím zrušeny) - více v preview či našich článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
World in Conflict: Soviet Assault oficiálně  [11.4.2008 10:10 - levis]
World in Conflict: Soviet Assault trailer  [9.4.2008 20:20 - jd]
Datadisk pro World in Conflict  [14.2.2008 20:20 - jd]
zdroj: Gamespot, IGN & Jeuxvideo

levis

Nejnovější články