Warhammer Space Marine oficiálně
zdroj: tisková zpráva

Warhammer Space Marine oficiálně

28. 5. 2009 2:02 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

TRAILER: Relic konečně potvrdil tu third-person mlátičku, která od loňska urazila pořádný kus cesty.

Bylo to na loňském veletrhu GC za zavřenými dveřmi, kde Relic prvně představil své nadcházející akční RPG Warhammer 40 000: Space Marine. Oficiální potvrzení ale přichází teprve nyní, přičemž hra se také samozřejmě objeví na E3. Nejdříve ale debutový oficiální trailer:

zdroj: Archiv


Warhammer 40 000 Space Marine - debutový trailer

První zprávou je, že hra mezi platformami vynechá PC. Žánrově půjde o akční mlátičku viděnou z pohledu třetí osoby, v níž se zhostíte role mariňáka, který se svým týmem musí přistát na cizím světě Forge a dobýt jej zpět od skřetů. Na novinářské předváděčce minulý týden v Kanadě autoři ukázali část hry, v níž skupinka Ultramarines zápasila s hordami Nobů a Warboosů, zatímco jim nad hlavou přelétávaly vesmírné lodě. Což zní velmi podobně tomu, co bylo k vidění již v loňském videu. Domníváte se z nového traileru, že hra od té doby urazila výrazný krok kupředu? To je hlavně kvůli tomu, že obsah loňského videa byl vyroben jinou firmou než Relicem a nereprezentuje současnou podobu hry.

Těšit se můžete na vyvážený bojový systém a časté střídání bojů na blízko - v traileru je vidět i řezání motorovou pilou, přičemž celý ten pohyb jako by vzdáleně připomínal Gears of War - s používáním střelných zbrání, dále létání s jetpacky nebo také upgradování a level-upování postavy jako v každém pořádném RPGčku a s ním provázané možnosti přizpůsobit si hrdinu dle libosti. Relic též hodlá klást velký důraz na online hru, přičemž nevylučuje možnost projít si hrou kooperativně ve dvou přes Xbox Live a PlayStation Network. První dojem přítomných novinářů má prý než k diablovské nadstavbě Dawn of War II blíž ke stylu hraní a la God of War III.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Warhammer 40,000: Space Marine vyjde v roce 2010 pro Xbox 360 a PlayStation 3.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Warhammer Space Marine detaily  [8.9.2008 18:18 - levis]
Odhalení Warhammer Space Marine  [4.9.2008 23:23 - levis]
zdroj: IGN & EG

Nejnovější články