Výsadková loď z Warhawk: Omega Dawn
zdroj: tisková zpráva

Výsadková loď z Warhawk: Omega Dawn

5. 12. 2007 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Videa a obrázky o transportu tanků vzduchem či přepínání mezi letovými režimy v přídavku pro online akci.

Před dvěma týdny oznámený přídavek Operation Omega Dawn pro PS3 online akci Warhawk se nám představuje na prvních obrázcích, jejichž motivem samozřejmě nemůže být nic jiného než jediná nová mapa a nová jednotka KT-424 Combat Dropship.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Výsadková loď má dva letové režimy: první pro rychlé létání, druhý pro boj, kdy je pohyb znatelně pomalejší. Z každé strany se pak vysunou tři kanony, které lze ovládat a otáčet jimi v 90 stupních v pohledu z vlastních očí. Pomineme-li absenci nastupování vojáka do lodi, je vše pěkně animované - např. sklápění křídel se solárními panely nebo vysouvání podvozku při přiblížení k zemi. To je mimochodem nezbytné, aby přepravovaní hráči uvnitř mohli změnit svou pozici třeba na pilota. Většinu popisovaného ukazuje šestiminutové video, kde mi lezl na nervy zvuk.

zdroj: Archiv


Warhawk Omega Dawn dropship video

Ať už je loď v jakémkoli módu, může jednoduchým způsobem sebrat z povrchu tanky nebo džípy, které jsou během transportu drženy u podvozku šleháblesky. Možná vás napadlo, co se s vehikly stane, pokud je pustíte vysoko ze stratosféry, ale toto designéři zakázali a pro uvolnění nákladu musíte být v nízké výšce. Dropship existující ve dvou barvách dle válčící strany je jinak dost odolná, snese aspoň patnáctku raket.

zdroj: Archiv


Warhawk Omega Dawn vehicles video

Warhawk: Omega Dawn bude stát 8 dolarů (okolo 150 Kč) a vyjde někdy v průběhu tohoto měsíce.
zdroj: Xboxyde, Ripten, Sony

Nejnovější články