Vylepšený FlatOut Ultimate Carnage
zdroj: tisková zpráva

Vylepšený FlatOut Ultimate Carnage

17. 3. 2007 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Asi většina z vás zná akční závodění ve FlatOut 2, kdo ne, může si doplnit mezery v herním vzdělání skrze dřívější recenzi.

Na komerční úspěch tohoto titulu chce evidentně navázat FlatOut Ultimate Carnage, exkluzivní počin pro Xbox 360, který ovšem bude spíše takovou vylepšenou verzí druhého dílu! Na první pohled to může být jenom přepracovaná grafika s větším množstvím objektů a detailů v obraze, na ten druhý zde najdeme pět fungl nových singleplayerových módů, dva online multiplayerové režimy a tady navíc ještě nějaký ten bonusový, resp. přídavný obsah ke stažení skrze Xbox Live. Potěší větší množství aut na trati (12 - oproti 8 z FlatOut 2), přičemž každé bude vymodelované z nějakých 20.000 polygonů (oproti 7.500 polygonům ve FlatOut 2). Logickým důsledkem tohoto počítání bude ještě více adrenalinu a srážek…

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vysokojakostní vizuální prezentaci FlatOut Ultimate Carnage podpoří HD rozlišení (720p) a kupa rozličných efektů. Jako působivé odrazy ve vodě, dynamické vrhání stínů jednotlivých objektů, vaše auto v tohle počítaje, bohatší a variabilnější paleta barev, skvělý kontrast a vysoká míra detailu a já nevím čeho ještě. Prostě má to vypadat vskutku báječně a pokud se to bude hrát stejně dobře, jako FlatOut 2, nelze o výsledné kvalitě příliš dlouho pochybovat. Možná by se tahle evoluce v případě Ultimate Carnage mohla ubírat i dalším směrem, v němž bychom mohli být svědky ještě pokrokovějšího modelu poškození a destrukce, ještě většího množství pohledů na závodění, vyladění replaye a přidání třebas takového editoru tratí s vlastní definicí herních pravidel či parametrů, tedy vytvoření originálního závodu, do kterého byste si následně přizvali online kamarády.
zdroj: WP

mart

Nejnovější články