Info o Flatout Ultimate Carnage pro X360
zdroj: tisková zpráva

Info o Flatout Ultimate Carnage pro X360

2. 2. 2007 11:11 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Empire Interactive nejenže oznámila, že hry Flatout 2 pro PC, PS2 a Xbox se už prodalo více než milion kusů, ale zároveň zveřejnila i podrobnosti o nadcházejícím projektu s názvem Flatout: Ultimate Carnage, což je první verze oblíbené arkádové série studia Bugbear mířící na konzoli Xbox 360.

A to výhradně na ni, přičemž byla hra od základu přepracována s úmyslem využít všech výhod technologie dané platformy. K vydání titulu by mělo dojít letos v červnu. V naší galerii najdete dva screenshoty.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Flatout: Ultimate Carnage majitelům X360 nabídne balík různých novinek týkajících se designu i hratelnosti. Mezi nimi to bude například to, že oproti osmi vozům, které bylo možné vidět na obrazovce při hraní FlatOut 2, jich bude v této verzi 12. Dále se můžete těšit na pět nových singleplayerových a dva nové multiplayerové herní módy (hratelné online přes Xbox Live), více než 8 000 dynamických objektů na trati (oproti 5 000 ve FlatOut 2), širokoúhlý HD formát (720p), dynamické efekty světel a stínů, vozy s 20 000 polygony (oproti 7 500 v předešlých verzích hry) a v neposlední řadě další obsah ke stažení přes Xbox Live.
zdroj: PR, Firingsquad

korgull

Nejnovější články