Týmová akce Devastation je na dostřel
zdroj: tisková zpráva

Týmová akce Devastation je na dostřel

31. 8. 2002 14:35 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Na letošní ECTS se jisté pozornosti těšila i týmově orientovaná first-person střílečka Devastation od floridských Digitalo.

Jak jste se mohli dozvědět už dříve, bude se tato hra odehrávat v post-apokalyptickém cyberpunkovém a zcela interaktivním světě, kde jsou na denním pořádku bitky mezi gangy, chuligány, různými žoldáky i bývalými vojáky a policejními jednotkami. Je to tvrdá a divoká realita, v níž chce každý přežít a vládnout. Hra je poháněná modifikovanou verzí Unreal enginu a zdá se, že po grafické stránce i co do efektů, bude konkurenceschopná. My vám dnes nabízíme posouzení pár dalších screenshotů, které nalezly své místo v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Single-player vás nechá splynout s osobou jménem Flynn. Je to nanejvýš atypický anti-hrdina, který vyrostl na ulici, aby se stal vůdcem jednoho radikálního odporového hnutí. V momentě, kdy hra začne, jste svědky sledu záhadných událostí, které vedou k Flynnově zapletení se do jakési korupční aféry týkající se vládou sponzorované bio-medikální super-korporace. Najednou stanete proti bezpočetným hordám brutálních korporačních miličních jednotek, jejichž jediným cílem je zlikvidovat všechny, kdo by se postavili na odpor. Tajemství, které tito ostří hoši brání, odhalíte v průběhu svých misí v plné verzi Devastation naplánované snad už na letošní Vánoce.
zdroj: ActionVault

korgull

Nejnovější články