Trocha erotiky do Wolfensteina
zdroj: tisková zpráva

Trocha erotiky do Wolfensteina

28. 1. 2002 20:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nedílnou součástí atmosféry válečné hry Return to Castle Wolfenstein byla bezesporu dámská elitní komanda složená z pečlivě vybraných mladých německých dobrovolnic.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Určitě nejsem sám, kdo se nemohl ubránit potřebě aspoň občas trochu déle spočinout pohledem na tělech těchto krasavic navzdory tomu, že všechny bez milosti usilovaly o můj hráčský život. Byly prostě v upnutých kombinézách z černé lesklé kůže a vysokých šněrovacích kozačkách náramně sexy. Druhá kůže, která tyto ozbrojené slečinky těsně obepínala, dala zvýraznit každému detailu a zákoutí jejich pružného těla a představa jejich úplného svlečení dráždila zcela přirozeně libido nejednoho hráče.

Poslední krok k odhalení i toho mála, co zůstávalo skryto chtivým zrakům, byl nedávno učiněn a dnes si každý může vychutnat ozbrojené eliťačky Hitlerovy armády tak, jak je Bůh stvořil. A to dokonce ve dvou verzích. Pro ty mladší je tu verze topless (761kb), kde poodhalením a rozpohybováním ňader nahlédnete do míst, jež jsou k vidění pouze v nepřístupných filmech. Starší anebo ti, komu návštěva nepřístupného filmu nečiní vnitřní potíže, přijde vhod verze ještě odvážnější (850kb), která už se se zahalováním čehokoli kromě lýtek a dolní půlky stehen nezabývá. Pokud jste už poměrně krátkou hru dohráli, může být tohle důvod si to s třetí říší rozdat ještě jednou.

Všechny hráčky bohužel zklamu. Z nepochopitelných důvodů se dosud nikde neobjevila verze s nahatými nácky, ba ani „lite“ varianta v ponožkách a khaki trenýrkách. Spoléhám ale na kreativitu komunity a nemělo by trvat dlouho tuto chybu napravit. Objevíme-li ji, budeme vás určitě ihned informovat - zatím si můžete prohlédnout tyto sličné dívčiny :)

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další obrázky

Nakonec pro všechny fanoušky Return to Castle Wolfenstein uvedu link na web RtCWFiles.com, který je věnovaný sbírání všeho, co se ke hře objeví v podobě skinů, modelů, map a dalších úprav, přídavků či vylepšení. Je-li RtCW vaše krevní skupina a chcete ze hry mačkat maximum, skočte tam občas juknout.
zdroj: RtCWFiles Obrázek zdroj: tisková zpráva

mickey&jd

Nejnovější články