Spekulace o multiplayeru Batman: Arkham City
zdroj: tisková zpráva

Spekulace o multiplayeru Batman: Arkham City

28. 12. 2010 10:10 | Preview | autor: levis |

Normálně bychom se podobných spekulací asi nedrželi, ale ve vánočním suchu jsou i...

Normálně bychom se podobných spekulací asi nedrželi, ale ve vánočním suchu jsou i nepotvrzené informace o multiplayeru Batman: Arkham City přímo vítanou zprávou. Objevily se na čerstvě založené stránce na Blogspotu a nelze ověřit, zda si jen někdo nevymýšlí, takže je tedy berte s pořádnou rezervou. Dle tohoto anonymního zdroje obsáhne hra klasický kompetitivní multiplayer, kooperativní kampaň i další extra módy. Autoři se prý zásadně inspirovali módem Free Roam v konkurenčním Red Dead Redemption a proto bude moci Batman i ve svém novém herním světě dle libosti kontrolovat aktivity vězňů, bránit jejich únikům a případně lovit ty, kterým se podaří prchnout.

Do toho všeho se na ulicích mají odehrávat nejrůznější náhodné události, samozřejmě nemluvě o tom, co na vlastní pěst provedou další hráči, rozmístění na obě strany zákona. Cílem vývojářů prý je, aby multiplayer připomínal propracovanou sólovou kampaň: v rezervě proto mají celou řadu dedikovaných serverů, kdy se na každém objeví maximální počet dvanácti hráčů. Chcete hrát za Batmana nebo Jokera? Jednoduše si vyberte postavu a hra vás automaticky umístí na ten server, kde ještě tento charakter není zastoupený.

Blog dále slibuje, že ve hře budete moci prozkoumat interiér téměř každé budovy a že ulice se mají hemžit nevinnými lidmi, jež půjde terorizovat nebo jim naopak pomáhat. Při hraní za Batmana budete moci plánovat lov na uprchlé zločince, v opačném případě máte zase klást pasti na Netopýřího muže. Kdyby to bylo takhle, tak je opravdu na co se těšit, že?

Nejnovější články