SiN Episodes - co se chystá?
zdroj: tisková zpráva

SiN Episodes - co se chystá?

25. 5. 2006 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Minulý týden jste se dočkali recenze prvního dílu epizodické série SiN Episodes - Emergence, který se začal v Evropě oficiálně šířit teprve včera.

Ptáte se teď ale, co bude dál? Předně je třeba říci, že už vývojáři usilovně pracují na dílu druhém. A rozhodně prý přitom berou v potaz i kritiky a ohlasy hráčů Emergence. Cítí se být komunitě zavázáni a dělají vše proto, aby se další vývoj ubíral jedině tím správným směrem. Ovšem tím, že připravují druhou epizodu, s Emergence ještě zdaleka neskončili.

Primárně se údajně soustředí na to, aby do kódu Emergence integrovali řadu nových funkcí a možností, které Valve nově začlenila do Source enginu. A mělo by jít o záležitosti vskutku působivé, včetně například HDR. Dále sledují vedle vývoje Episode 2 ještě tři další věci, a to SDK, Arena mód a multiplayer. A co je podstatně, každou z nich získají majitelé Emergence zcela zdarma.

Co se pak týče Episode 2, v této souvislosti se Ritual rozhodli poněkud upravit schéma příběhu. Zaujala je myšlenka klasických seriálových "sezón". Jako příklad uvádějí seriál 24. Každá "sezóna" představuje ucelený příběh, v jehož průběhu dojde k vyřešení hlavní zápletky, přestože na konci vždy zůstane několik otázek tak trochu otevřených. Prý je to přesně ten model, který by rádi v SiN Episodes představili. Ta první sezóna by přitom měla zahrnovat tři epizody. Vše se tedy nyní soustředí právě na ně. Neznamená to ale, že by ona sezóna představovala jednu hru rozdělenou do tří částí. Každá epizoda je koncipována jako samostatná hra, poskytující hráčům 4 - 8 hodin zábavy (záleží na herním stylu), stejně jako určitou vratnou hodnotu, plus nějaké zvláštní přídavky (viz výše zmíněné SDK, Arena Mód a Multiplayer).

zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články