Rychlá auta z Transformers War for Cybertron
zdroj: tisková zpráva

Rychlá auta z Transformers War for Cybertron

18. 3. 2010 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

V kampani za ty hodné budou roboti měnit podobu.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Nedávno jsme si přiblížili jednu misi za Decepticony z nadcházející sci-fi akce Transformers: War for Cybertron, ta ale samozřejmě obsáhne i druhou kampaň za opačnou stranu tohoto robotího meziplanetárního konfliktu. Ta část hry, v níž se ujmete Autobotů, bude zasazena do doby před nástupem Optima Primea až do chvíle, kdy se z něj stane největší hrdina v celé historii Autobotů.

Na začátku hry si vyberete, kterého ze tří autobotích robotů chcete ovládat přímo (v našem případě Optima), přičemž těm druhým dvěma (Ratchetovi a Bumblebeemu) budete moci udílet rozkazy. Připomeňme, že konflikt se odehrává na planetě Cybertron, nikoliv Zemi, a tudíž mají roboti ještě svoji původní podobu - a ne tu, kterou na sebe museli brát právě kvůli lidem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vývojáři z High Moon nedávno předvedli jednu úroveň, v níž se dvojice výše zmiňovaných robotů vydala doprovodit Bumblebeeho na nebezpečnou cestu, na jejímž konci má být podání zprávy o stavu vojsk Autobotů. Ti se v době konání mise nachází v rozkladu, jejich vůdce Zeta Prime byl zničen a Nejvyšší rada zmizela. Když se to hrdinové dozví, nezbude jim, než se Decepticonům postavit na vlastní pěst - což v tomto případě obnášelo ježdění po mapě a aktivování několika strážních věží.

Při pohybu roboti plynule změní tvar na superrychlá futuristická autíčka a během aktivování věže se k ní zase fyzicky napojí, což je dle dojmů zahraničních novinářů vyřešeno vskutku elegantně a z audiovizálního hlediska nápaditě. Co se týče ovládání, má se to asi následovně: levým tlačítkem robota donutíte k transformaci, přičemž ostatní tlačítka budou vyhrazená pro jednotlivé bojové schopnosti - boj na blízko a dva speciální útoky. Ten první z nich bude záležet na počtu dostupných zdrojů, konkrétně štítků posbíraných po zabitých nepřátelích a druhý se bude pro změnu řídit dle časově omezeného ukazatele.

Transformers: War for Cybertron vyjde u Activision na podzim tohoto roku, a to pro platformy PC, Xbox 360, PlayStation 3 a v odlehčených verzích pro Wii a DS - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Transformers War for Cybertron za ty zlé  [10.3.2010 09:09 - levis]
Trailer z Transformers War for Cybertron  [14.12.2009 14:14 - levis]

zdroj: Gamespot

Nejnovější články