Transformers War for Cybertron za ty zlé
zdroj: tisková zpráva

Transformers War for Cybertron za ty zlé

10. 3. 2010 9:09 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Vrátíte v roli Megatrona starému světu jeho někdejší lesk a slávu?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva V relativně nedávno odhalené akci Transformers: War for Cybertron se podíváte do pomyslného "zákulisí" dvou úspěšných filmů od režiséra Michaela Baye, tedy konkrétně do dob, kdy konflikt mezi roboty Autoboty a Decepticony ústí v jejich odchod na planetu Zemi. Vývojáři ze studia High Moon slibují, že to bude zážitek především pro všechny ortodoxní fanoušky série, kteří mohli být některými nesrovnalostmi ve filmu mírně popuzeni.

Hru otevře kampaň za Decepticony a jejich hlavního protagonistu Megatrona, který usiluje o záchranu světa Cybertron a o to, aby mu navrátil jeho někdejší lesk a slávu. K tomu bude v prvních misích třeba nejprve posbírat svoji posádku včetně hvězd, jako je Starscream, anebo se utkat s vůdcem Autobotů Zetou Primem. Při nedávné předváděčce hry autoři předvedli jednu úroveň, ve které měl hráč pod svoji kontrolou už tři z hrdinů Decepticonů, konkrétně Starscreama, Thundercrackera a Skywarpa.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Všichni tři ve hře dovedou létat a ve vzduchu budou moci uhýbat do stran, vznášet se v různých výškách a také přidávat nebo ubírat na rychlosti, to vše na základě pohybového modelu stařičkého simulátoru Crimson Skies. Po většinu mise sice budete zápasit s vašimi protějšky od Autobotů, ale šmrnc tomu mají dodat časté změny prostředí (od rozlehlých a otevřených exteriérů až po velmi úzké koridory, v nichž je třeba létat opatrně), miniúkoly s používáním odstřelovačky nebo souboje s bossy, jako byl v tomto případě nepřátelský Omega Supreme. Trojice hrdinů se v poslední fázi úrovně také dostala až pod povrch planety.

Transformers: War for Cybertron vyjde u Activision na podzim tohoto roku, a to pro platformy PC, Xbox 360, PlayStation 3 a v odlehčených verzích pro Wii a DS - více v původním článku.

zdroj: Gamespot

levis

Nejnovější články