Rozsekněte protivníka na dva kusy v Prototype
zdroj: tisková zpráva

Rozsekněte protivníka na dva kusy v Prototype

9. 11. 2007 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Kvůli zmatku v ulicích však nebudete mít čas na prohlížení si mrtvých tak zblízka jako na nových obrázcích.

Pokud se jako my nemůžete dočkat chystané akce Prototype, v níž budete v roli hlavního hrdiny Alexe Mercera moci měnit podobu, mutovat končetiny nebo válčit proti armádě i krvelačným monstrům přímo na Manhattanu, zbystřete pozornost. CVG totiž včerejší přetisk rozhovoru s producentem hry Maxem Belangerem pro PC Zone doplnila desítkou nových obrázků.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Uvidíte na nich například to, kterak Alex s prodlouženými pazoury skládá důstojníka v klobouku. Na několika momentkách si můžete také zblízka prohlédnout ony krvelačné, načervenalé bestie: po jedné pálí celá skupina vojáků, druhá se promenuje v mlze s vrtulníkem zavěšeným nebezpečně nízko nad ulicí. Protože jdou ale i po Alexovi, nepůjde zřejmě o jeden z jeho triků, nýbrž společného nepřítele hlavního hrdiny i armády, marně se snažící v ulicích nastolit klid.

Belanger v samotném rozhovoru mluví o možnosti vyběhnout na kterýkoliv vertikální povrch, o hrdinově mikině s kapucí i důvodu, proč hru zasadili do New Yorku: nedozvíte se však nic, co byste již neznali z našich předchozích článků. Prototype vyjde v druhé polovině příštího roku pro PC, X360 a PS3.
zdroj: CVG

levis

Nejnovější články