Rayman Origins až v roce 2011
zdroj: tisková zpráva

Rayman Origins až v roce 2011

27. 12. 2010 14:14 | Preview | autor: levis |

Alespoň jedním novým obrázkem UbiSoft připomněl svoji nadcházející plošinovku Rayman Origins, která měla původně stihnout letošní Vánoce a nakonec se ji dle všeho dočkáme nejdříve tak na jaře 2011. Podle oficiálních informací vás čeká epizodický příběh dvou přátel či lépe řečeno dvou neuvěřitelných rošťáků Rayman a a Globoxe, kteří rádi občas poškládí nějaké kouzelníky. Tak se v duchu všech současných "restartů herních sérií i v Origins potkáte právě s mladičkým Raymanem, který se z docela nepovedeného kluka teprve musí stát hrdinou.

Jak už dříve naznačil první trailer, můžete se těšit nejen na spoustu odkazů k původním hrám. Velkou předností by také měl být engine optimalizovaný pro používání kreslených modelů v 3D prostředí, což už si UbiSoft svého času vyzkoušel s celshadovaným Prince of Persia. Díky novému způsobu streamování dat ale vývojáři mohou tentokrát sypat obsah přímo do hry, díky čemuž Origins nejen, že běží plynule v rozlišení 1080p při šedesáti snímcích za vteřinu, ale - a to je nejdůležitější - samotný vývoj hry vyžaduje angažmá jen pěti lidí. Pak se divíme, že jim to tak trvá, že?

Rayman: Origins vzniká ve studiích UbiSoft Montpellier vyjde v roce 2011 pro Xbox 360 a PlayStation 3, verze pro další platformy se stále zvažují.

Nejnovější články