Představení postav z Grand Theft Auto IV
zdroj: tisková zpráva

Představení postav z Grand Theft Auto IV

30. 12. 2007 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Zasněný bratránek, rádoby důležitý mafián, drogová závislačka, bývalý hiphoper a fitnesák na steroidech.

Abychom si ke konci roku připomněli snad nejočekávanější akci toho nadcházejícího, Grand Theft Auto IV, podíváme se tentokrát blíže na pětici hlavních charakterů, jak je představil sám Rockstar. Nejblíže bude hl. hrdinovi jeho bratranec Roman Bellic, sám již v Americe po nějaký ten čas žijící. Navzdory tomu, jak se před Nikem naparuje (rychlá auta, holky, luxusní byty apod), se ve skutečnosti živí řízením stanoviště taxiků a když zrovna nesní o budoucnosti bohatého gangstera, hádá se se svoji přítelkyní Mallorie.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Stejně tak i Vlad má o sobě vysoké mínění: považuje se za mocného gangstera, který řídí celou čtvrť Broker, ale ve skutečnosti se jen snaží zdržovat poblíž těch skutečně mocných, zatímco dohlíží na poslušné vyplácení daní od malých krámků v ulicích. Další postavou je Elizabeta, více než deset let drogově závislá: její jediné štěstí je, že vždycky věděla, koho podplatit nebo zabít, aby se vyhnula vězení. Kvůli přehnaným dávkám se ale stala paranoidní a navíc začíná mít přeludy.

Pořád nám zbývá dvojice postav: tou první je Manny, který se kdysi angažoval v graffiti, v hip-hopu a dalších věcech, ale dnes úplně otočil a jeho jediným zájmem je vyčistit ulice a polepšit obyčejné kluky. A tenhle svůj boj bere natolik vážně, že o sobě dokonce točí dokument. Konečně posledním z celé pětky je Brucie, blázen do posilování a drahých aut: vždycky příliš hlučný, příliš namyšlený a na příliš mnoho steroidech.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Grand Theft Auto IV vyjde v březnu pro X360 a PS3, více v předchozím zpravodajství.
zdroj: IGN

levis

Nejnovější články