Pódiové bitvy z Brutal Legend
zdroj: tisková zpráva

Pódiové bitvy z Brutal Legend

21. 8. 2009 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Potkáte je už v singlu, taktický charakter ale dostanou až v multiplayeru. + OBRÁZKY Z MP

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Zatímco v první fázi Brutal Legend budete jako metalák Eddie Riggs jednoduše běhat po tajemném světě a ničit vše, co vám přijde do cesty, po pár hodinách hraní poprvé zažijete tzv. Stage Battles aneb pódiové bitvy, které celé to krveprolitní notně ztaktizují. A právě ty budou představovat i základ multiplayeru aneb té části hry, kterou si přiblížíme dnes.

Jednoduše vzato to celé začne výběrem strany. Hrát budete moci po boku tří skupin, Ironheade, Drowning Doom a Demon Coil. Ta první je nejjednodušší a vhodná do začátku, protože Eddie v ní bude ovládat jednotky známé již z kampaně pro jednoho hráče. Při výběru Demon Coil bude podstatné si osvojit složitou hierarchii, v níž každá jednotka spadá pod kompetenci jiné; a někde mezi nimi budou gotičtí rockeři Drowning Doom.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

A kde že se bude zápasit? Obyčejně se bojová zóna stane z rockového pódia. Vaší základnou bude zákulisí plné obřích reprodukturů, vší pyrotechniky a tak podobně, odkud budete vyjídět na zápasy o gejzíry fanoušků, z nichž budete získávat "herní měnu" potřebnou k trénování jednotek.

Fanoušci vám přitom budou přibývat průběžně během hraní, nicméně čím větší části davu (rozděleného po vzoru Battlefieldu na "kontrolí body") se zmocníte, tím víc získáte "peněz" - a díky tomu jednotek. Až se vám vaše armáda bude zdát dost veliká, nastane čas se vydat do zákulisí protivníkova jeviště. Ale to si snad raději nechme někdy na příště...

Brutal Legend vyjde 16. října pro Xbox 360 a PlayStation 3, o PC verzi zatím autoři neuvažují - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Úvodních 17 minut hraní Brutal Legend  [13.7.2009 09:09 - levis]
Nevinná kapka krve z Brutal Legend  [4.4.2009 17:17 - levis]
Brutal Legend obrázky  [3.4.2009 14:14 - jd]

zdroj: Gamespot & EG

levis

Nejnovější články