Patch 1.5 opravuje přes 200 chyb v Kingdom Come a přidává pár novinek
zdroj: tisková zpráva

Patch 1.5 opravuje přes 200 chyb v Kingdom Come a přidává pár novinek

6. 6. 2018 16:37 | Preview | autor: Adam Homola |

Nedávné uživatelské reakce na Kingdom Come: Deliverance se na Steamu přehouply z „Smíšené“ na „Spíše kladné“ zrovna v době, kdy Warhorse vydávají jeden z největších patchů vůbec. Verze 1.5 je ke stažení, přidává do hry několik novinek, ale především opravuje přes dvě stovky menších i větších chyb.

Zrovna o chybách a technických problémech se rozpovídal i kreativní šéf vývoje Dan Vávra v novém video updatu. Bugy přiznává a omlouvá se za ně, načež jedním dechem dodává, že otestovat pořádně hru jako KCD je prakticky nemožné.

Testeři by totiž museli odehrát stovky hodin pokaždé, kdy do hry vývojáři něco přidají nebo cokoliv upraví. Nikdo totiž přesně neví, zda třeba drobná oprava problému na začátku hry nerozbije něco v pozdějších fázích. Testování něčeho takového je tak pro studio typu Warhorse takřka nereálné, a proto se hra potýká s tolika bugy i měsíce po vydání.

zdroj: Archiv

Nicméně právě aktuální patch 1.5 by měl, alespoň podle Vávry, většinu problémů opravit. Zajímá-li vás alespoň část oprav, můžete si pročíst patch notes v tomto příspěvku na Steamu.

Vedle oprav bugů pracují vývojáři také na nových funkcích. Jednou z nich je například simulace ženského oblečení, možnost kupovat si v kostele odpustky nebo přídavek šestnácti nových knih s příběhovým pozadím.

Vávra se ve videu dostal stručně také ke slíbenému dokumentu a Combat Academy – na obojím se pracuje a obojí bude v dohledné době. Na obojí došla řeč ostatně nedávno, když Warhorse zveřejnili plán vydání DLC pro tento a příští rok.

O prvním DLC, From the Ashes, bychom se měli dozvědět už v průběhu příštího týdne na E3 – nejspíš v rámci PC Gaming Show.

Nejnovější články