Oznámení Rock Band 2
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Rock Band 2

30. 6. 2008 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nové songy, herní módy, vylepšené funkce a zpětnou kompatibilitu nabídne pokračování hudebního dílka od Harmonix.

Hudební Rock Band se dočká následovníka, Harmonix totiž v těchto dnech potvrdili, že v září přijde na trh X360 verze a později pak PS3 inkarnace s názvem Rock Band 2. Z tvůrci nabídnutých featur potěší zpětná kompatibilita, neboli všechny songy, které jste si pro první díl na HDD stáhli, budete moci plně využít i v příchozí dvojce. Nemluvě o skutečnosti, že písně nabídnuté v základním balení původního Rock Band, mají být obsažené v pokračování, plus spousta dalších, čehož výsledkem má být neuvěřitelná nabídka tří set songů.

Vylepšení se dočkají online dispozice a nastavení hry, jež má být nyní mnohem vstřícnější pro okamžité sestavení kapely a umožní tak zapojit se do hraní i úplným začátečníkům. Výše zmíněná kompatibilita se pochopitelně týká i všech periferií (kytara, mikrofon, bubny), nicméně chystají se jejich vylepšené alternativy, které budou následně nabízeny v zajímavém herním bundlu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Počítá se s dalšími herními režimy, které mají být blíže představené v brzké době, a stále trvající podporou originálního Rock Band. Neboli s příchodem Rock Band 2 na trh se majitelé předchozího dílu nemusí bát, že by se na ně zapomnělo. Pravidelné updaty ke stažení se budou týkat jak dvojky, tak jedničky, což zejména vlastníkům PS3, pro něž má mít Rock Band 2 zpoždění, určitě udělá radost. O značném zájmu o tuhle herní hudbu svědčí nějakých 15 milionů downloadů, což z Rock Band v tomto ohledu dělá vůbec nejúspěšnější titul na konzolích!

A slovo závěrem - proč že má X360 verze Rock Band 2 přednost před PS3? Jde především o skutečnost, že Microsoft měl produkt (v případě prvního dílu) hodně podporovat, tudíž je čas a prostor, aby tahle iniciativa mohla být tvůrci, potažmo vydavatelem, nějak vrácena. Buď jak buď fanoušci tohoto žánru mohou být bez ohledu na cílovou platformu a datum vydání zcela jistě potěšeni.
zdroj: IGN

mart

Nejnovější články