Online vesmírná akce Miner Wars
zdroj: tisková zpráva

Online vesmírná akce Miner Wars

6. 8. 2009 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Otevřený svět, těžba a podivná mimozemská záhada vás čekají při důlní těžbě.

Miner Wars budou vesmírnou akcí, která zkombinuje MMO se singleplayerovým příběhem a možností absolutně volného pohybu. Ujmete se v ní důlní lodi v otevřeném herním světě okolo asteroidového pásu a za úkol dostanete kutat kilometry dlouhé tunely, dolovat z asteroidů suroviny, cestovat solárním systémem nebo objevit tajemství jedné mimozemské rasy. Váš postup ve hře totiž bude pohánět epický vesmírný příběh a prožít jej máte se všemi ostatními hráči online.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nic vám nebude bránit v tom, abyste hráli sami za sebe, ale stejně tak se snadno ostatním postavíte nebo zkusíte kooperaci s kamarádem či někým úplně cizím. Čeká vás přitom spousta různých misí: buďto někoho zachránit, prozkoumat novou oblast, vrátit útok, ubránit základnu, dále krást, transportovat zboží, nepozorovaně proniknout na nepřátelská území, ničit - anebo jen prostě kutat suroviny, abyste měli dost peněz na svoji další činnost.

Také si budete moci volně létat světem a ničit všechno, nač narazíte. Protože všechno herní prostředí bude zcela zničitelné a samotný svět má čítat miliony čtverečních kilometrů, má jít o patřičně závratný zážitek.

Miner Wars by měly vyjít na podzim tohoto roku a to jak pro PC, tak i pro Xbox 360, kde budou k dostání přes XBLA.
zdroj: WP

chewiedc&levis

Nejnovější články