Oficiální PhysX video z Batman Arkham Asylum
zdroj: tisková zpráva

Oficiální PhysX video z Batman Arkham Asylum

3. 9. 2009 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Narozdíl od toho dřívějšího má grády traileru a také ukáže tříštící se dlaždičky. + OBRÁZKY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Vlastně se tak trochu vyplnilo to, co na tomhle místě už minulý měsíc psal Jaydee: tedy že Eidos si vlastně nemusí dávat extra záležet na předvádění PhysX efektů v nadcházející PCčkové verzi Batman: Arkham Asylum, protože tehdy to fanoušci udělali za něj výrobou amaterského videa.

Tu práci si nakonec přece dal a tak je na světě oficiální video, které předvádí, proč že se vyplatí si na graficky vymoženější a fyzikálním hardwarem vylepšenou verzi hry počkat. Posuďte sami:

zdroj: Archiv


Batman: Arkham Asylum - oficiální PhysX trailer

Tak tedy, vyplatí se to čekání nebo ne? Skoro se zdá, že ono fanouškovské video toho ukazovalo víc, byť samozřejmě nemělo grády a spád opravdového traileru. Jenže v tom novém si lze všimnout nanejvýš padajícího listí ze stromů či rozvířených listů papíru, případně odletujících částeček skla při výbuchu nebo (což už je působivější) roztříštěných dlaždiček v arkhamské věznici.

Inu, slibovaná revoluce to asi přece není - na druhou stranu jako přidaná hodnota ke zpožděné PC verzi je to zatraceně dobré, dokonce nesrovnatelně lepší, než kdyby to autoři vyřešili přidáním jedné postavičky nebo extra úrovně, jak často bývá zvykem. Ostatně, jak může taková hra vypadat v plném rozlišení názorně ilustrují i čerstvé obrázky z PC verze, které jsme z přemrštěných 6400x3600 pixelů museli podstatně zmenšit, i tak je to ale pastva pro oči:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Batman: Arkham Asylum vyjde pro PC 15. září - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Demonstrace PhysX efektů v Batman Arkham Asylum  [12.8.2009 10:10 - jd]
Batman Arkham Asylum - PC demo, PhysX, odklad  [7.8.2009 14:14 - jd]
Úvodních 14 minut hraní Batman Arkham Asylum  [23.6.2009 10:10 - levis]

zdroj: Eidos

Nejnovější články