Odklad Highland Warriors, Eve: Second Genesis
zdroj: tisková zpráva

Odklad Highland Warriors, Eve: Second Genesis

21. 9. 2002 1:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Protože se s podzimem pomalu blíží také sezóna herních žní, začínají se objevovat různé zprávy, které buďto potvrzují včasné vydání toho kterého titulu, anebo naopak jeho odložení a v nejhorším případě i zrušení.

Highland Warriors zdroj: tisková zpráva Data Becker kupříkladu vydali tiskem oznámení, že jejich připravovaná historická 3D real-time strategie Highland Warriors nebude dokončena v původně plánovaném termínu (podzim 2002) a její vypuštění se tak odkládá na leden 2003. Toto oznámení však obsahovalo i jednu příznivější informaci, a to, že hratelné demo této hry by se mělo objevit ke konci října. Ono jak se to vlastně vezme, pokud si vzpomínáte na náš srpnový rozhovor se zástupcem firmy Data Becker, Andym Mansonem, tam byla demoverze slibována ještě na srpen. No, nedá se nic dělat. Nechme tedy tvůrce dělat jejich práci a doufejme, že dalšího odložení této jistě zajímavé hry se již nedočkáme.

Obrázek zdroj: tisková zpráva O moc lépe na tom není ani vesmírná multiplayerová online hra EVE: The Second Genesis. Kosmická raketa plně naložena balíčky této hry totiž nepřistane už nyní v říjnu, jak se původně předpokládalo, ale až 10. prosince. Zmínil se o tom manažer hráčské komunity společnosti Simon&Schuster Interactive v oficiálním diskusním fóru hry. Odložením získaný čas prý vývojáři (CCP) využijí na doladění titulu.

zdroj: GameSpy

korg

Nejnovější články