Odhalení Joint Task Force
zdroj: tisková zpráva

Odhalení Joint Task Force

3. 4. 2005 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Název Joint Task Force sice zní jako nějaká týmová střílečka, ale ve skutečnosti půjde o real-time strategii, jež byla odhalena v belgickém magazínu PCGamePlay.

Na hře pracují maďarští Mithis Games (autoři Nexus a Battlestations: Midway), které posílila početná skupinka odpadlíků ze studia Stormregion stojícího za Codename: Panzers, což je poměrně slušná reference. V roli Joint Task Force, speciální jednotky OSN, budete vysláni do Somálska, Bosny nebo na Střední východ, abyste silou vyřešili tamní konflikty z blízké budoucnosti. Dvacítka misí bude rozdělena do pěti kampaní, z nichž je každá umístěna na jiný kontinent světa.

Hra poběží na moderní 3D technologii s podporou DirectX 9 a s fyzikálním enginem Meqon, který licencovali i 3D Realms pro Duke Nukem Forever nebo domácí Illusion Softworks. Za takovou zajímavost se dá považovat, že pěšáci a jiné jednotky budou animovány pomocí motion-capture, což je v žánru RTS unikátem. První screenshoty v časopisu prý vypadají úchvatně, ale nikdo je zatím bohužel nenascanoval. Holandský distributor HD Interactive stanovil termín vydání Joint Task Force na 2. čtvrletí roku 2006.

zdroj: PCGamePlay

jd

Nejnovější články