Novinky o Hidden & Dangerous 2
zdroj: tisková zpráva

Novinky o Hidden & Dangerous 2

21. 10. 2001 12:44 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Na stránkách Hidden & Dangerous Fanatic se objevilo interview s Petrem Vochozkou o hře Hidden & Dangerous 2 a dalších věcech s ní spojených.

Tak třeba se dozvíte, proč z pracovního týmu odešel hlavní designér hry Tomáš Pluhařík. Z odpovědi je vidět, že za odchodem skutečně stály rozpory ohledně vývoje hry. Petr Vochozka doslova řekl, že pod Tomášovým vedením hra jaksi nepokročila vpřed a stále prosazoval své věci, místo aby pracoval v týmu. Po jeho odchodu zůstal post hlavního designéra neobsazen a o tuto funkci se teď dělí 4 lidé.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Ješte více vás ale asi bude zajímat, že koncem října by hra měla přejít do fáze alpha, což znamená, že v této fázi již půjdou hrát všechny levely. Pokud vše půjde podle plánu, počítá se s testováním a dolaďováním na dalších 4-5 měsíců, takže někdy v březnu by hra mohla vyjít. Každopádně ještě před vydáním hry se objeví demo, které by mělo obsahovat 2 nebo 3 mise. Zda půjde hrát i jako multiplayer ale ještě není jisté. K rozhovoru byly přiloženy i exkluzivní obrázky, které vidíte výše.
zdroj: Hidden & Dangerous Fanatic Obrázek zdroj: tisková zpráva

leon

Nejnovější články