Nové video z CoD: Infinite Warfare představuje všechny novinky v multiplayeru
zdroj: tisková zpráva

Nové video z CoD: Infinite Warfare představuje všechny novinky v multiplayeru

22. 9. 2016 10:59 | Preview | autor: Honza Konfršt |

Příběhová kampaň série Call of Duty pořád patří mezi hlavní lákadlo pro mnoho hráčů, ale multiplayer už je ale de facto samostatnou hrou přibalenou ke kampani. I díky faktu, že je zdrojem dodatečných příjmů, je pro Activision stále důležitější. Význam podtrhuje i nové souhrnné video, které představuje všechny novinky, vylepšení a obecně vše podstatné, co se multiplayeru nadcházející Infinite Warfare bude týkat.

Největší devizou nového dílu série má být obrovská míra voleb a svobody při formování své strategie skrze výbavu, perky apod. Centrem dění jsou přitom takzvané „Combat Rigs“, neboli exoskelety, jež se dělí do šesti kategorií dle zvolené třídy hráče a nabídnou také odlišný set prvků výbavy. Na výběr je Warfighter specializovaný na boj na střední vzdálenosti, Stryker sloužící jako podpora dalších jednotek, Phantom, jež umí udeřit na velké vzdálenosti, Merc ve funkci tanku, asasín FTL a Synaptic, jehož specialitou je boj na blízkost.

Každý z těchto speciálních obleků lze nadále upravovat – kromě několika stupňů výbavy (neboli Payloads) budou k dispozici ještě takzvané Traits, což jsou výhody krátkodobého či stálého charakteru. Mezi Traits tak kupříkladu patří zrychlení pohybu po zabití nepřítele či rychlejší doplňování energie jetpacku. Oba tyto typy vylepšení samozřejmě půjdou libovolně kombinovat a vytvářet unikátní settingy výstroje šité na míru vašemu stylu.

zdroj: Archiv

S tím vším půjde bojovat ve dvanácti herních režimech. Kromě starých známých (včetně zombie módu) do Infinite Warfare nově dorazí Defender. V tomto herním módu se hráči zhostí role lovců drobného drona, který se snaží komunikovat se satelitem. S dronem lze pobíhat, lze jej vrhat i opouštět, je ale třeba mít na paměti, že s dronem v ruce se nedá střílet.

Jak můžete vidět výše, podstatnou část videa přitom zabírá představení jednotlivých tříd a jejich schopností. Ty, jak naznačuje výše zmíněná charakteristika, víceméně kopírují lety vykrystalizované mutliplayerové archetypy. Call of Duty: Infinite Warfare dorazí na PC, PS4 a Xbox One 4. listopadu. S předobjednávkou na PS4 máte zajištěný přístup do bety již 14. října, hráči na Xbox One se bety dočkají o něco později, ovšem na PC nebude.

Nejnovější články