CoD: Infinite Warfare zamíří v zombie módu do osmdesátých let i s Davidem Hasselhoffem
zdroj: tisková zpráva

CoD: Infinite Warfare zamíří v zombie módu do osmdesátých let i s Davidem Hasselhoffem

19. 8. 2016 18:14 | Novinky | autor: Adam Homola |

Zombíci jsou nedílnou součástí série Call of Duty a byť je nenajdete v každém díle, pravidelně vystrčí růžky. Nejinak tomu bude i v případě letošního Call of Duty: Infinite Warfare, kde zombíci chybět nebudou. Mód ponese název Zombies in Spaceland a půjde opět o kooperativní survival mód, který bude součástí plné hry.

Zombies vás tentokrát zavedou do rozjuchaných osmdesátých let s dobovým soundtrackem a se čtyřmi stereotypy tehdejší doby: raperem černé pleti, hezounem, nerdem a dívkou, která se umí ohánět zbraní. Tahle partička čtyř borců se vydá do tajemného kina na zkoušku. Jde totiž o herce, kteří by chtěli hrát v chystaném filmu režiséra Willarda Wylera, kterého dabuje Paul Reubens (Pee-wee’s Big Holiday, Gotham).

Herci ale neví, že se záhy ocitnou uprostřed podivného zábavního parku plného zombíků, budou se muset vžít do svých postav a snažit se přežít. Mezi známými hlasy bude ve hře například Seth Green (Robot Chicken, Austin Powers), Ike Barinholtz (Neighbors), Jay Pharoah (Ride Along) a Sasheer Zamata (Inside Amy Schumer).

zdroj: Archiv

Když už tvůrci zamířili do osmdesátek, povedlo se jim k tomu vyhrabat jednu z televizních ikon tehdejší doby a to Davida Hasselhoffa, který v zombících sehraje roli DJ, jenž hrdinům občas poradí. Vývojáři slibují spoustu easter eggů i propracovaný systém progrese. Z traileru si už můžete udělat názor, jestli vám podobně stylizovaný mód Zombies in Spaceland přijde atraktivní, nebo je to už trochu přes čáru.

V rámci více či méně vážných příběhových kampaní nešli brát zombíci nikdy vážně, ale letos se vývojáři skutečně nedrželi zpátky a v traileru se vám naskytne mimo jiné pohled i na breakdancující zombies. Bez ohledu na svéráznou stylizaci může jít ve výsledku o zábavné rozptýlení od kampaně a intenzivního multiplayeru, obzvláště v době, kdy se toho Left 4 Dead 3 pořád ne a ne dočkat. Call of Duty: Infinite Warfare vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One 4. listopadu.

Nejnovější články