Multiplayerový datadisk pro Mount and Blade
zdroj: tisková zpráva

Multiplayerový datadisk pro Mount and Blade

18. 2. 2009 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Přídavek k chytlavé středověké simulaci chce obohatit také její vizuální stránku.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Vývojáři z Talewords, kteří jsou zodpovědní za chytlavou středověkou simulaci, resp. mix RPG a strategie Mount and Blade (7/10, recenze) z loňského roku pozvali novináře do svých studií, kde již pilně pracují na prvním datadisku. Ten si klade za cíl mj. také zlepšit vizuální podobu hry: můžete se těšit na lepší nasvícení a efekty typu bloom či třeba bump-mapping na brněních jednotlivých vojáků. Zastaralá grafika, související s příliš dlouhým vývojem, byla velkým záporem jedničky.

Největší devizou addonu bude integrace multiplayeru až pro dvaatřicet hráčů (což je maximální možné číslo, při němž je herní engine schopný se vyvarovat lagů nad sto milisekund). Součástí online módů budou samozřejmě nové questy či podpora vytváření dalších scénářů i nových pravidel fanouškovskou komunitou (např. pro omezení boje pouze na pěší/jezdecké souboje). Z dalších slibů lze jmenovat chytřejší nepřátele nebo nějaké nové vychytávky v systému soubojů.

Zatím nepojmenovaný datadisk pro Mount and Blade je v rané fázi vývoje, vývojáři by ho však měli rádi z krku do letošního léta - více o původní hře v našich článcích.

zdroj: GameSpot & oficiální fóra

levis

Nejnovější články