Multiplayer v Command and Conquer 4
zdroj: tisková zpráva

Multiplayer v Command and Conquer 4

16. 12. 2009 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Záviset bude na tom, kam investujete body získané z těžby krystalů Tiberia. + OBRÁZKY

Do vydání sci-fi RTS Command & Conquer 4 je sice ještě pár měsíců daleko, EA už ale teď nechávají testovat hráče síťovou stránku na pouštní mapě jménem Blood and Sand. Na jejích krajích naleznete přistávací plošiny, kam transportéry každých pár minut odhodí dražší zelené a levnější modré krystaly Tiberia, přičemž ty připadnou tomu, kdo si pro ně jako první dojede.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Výměnou za získané Tiberium si budete moci posilnit armádu nákupem nových jednotek nebo odemknutím dalších schopností, které jsou ve hře roztříděny do několika Tech Levelů. Na ten druhý postoupíte za pět bodů, na třetí za dalších sedm, takže technologický vývoj bude během hraní čím dál tím těžší. V rámci týmové hry jinak bude platit to, že získané krystaly se budou sdílet mezi všemi hráči jednoho týmu.

Sbírání krystalů navíc přímo souvisí s hlavním úkolem mapy a tím je ovládnutí několika kontrolních stanovišť. Čím více jich získáte, tím rychleji vám kýžené bodíky přitečou do kasy - bodíky, které samozřejmě dostanete i za zničení nepřátelských jednotek. Hra skončí ve chvíli, kdy jeden z hráčů nashromáždí celkem 2500 bodů.

EA si to všechno dobře rozmysleli a např. ví, že vydáte-li se za destrukcí úhlavní jednotky svého protivníka, Crawleru, patrně přitom utržíte nemalé ztráty. O to větší odměna, protože za zničení Crawleru vás hra odmění rovnou padesáti body, nemluvě o tom, že nepřítel pak bude dalších zhruba třicet vteřin paralyzován, nebude mu fungovat orientace na mapě atd.

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight vyjde příští rok pro PC - více v našich článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Uzdravování a limity Command and Conquer 4  [20.10.2009 13:13 - levis]
Poslední válka v Command and Conquer 4  [7.10.2009 18:18 - levis]
Novinky v Command and Conquer 4  [13.8.2009 16:16 - levis]

zdroj: IGN

Nejnovější články