Magicka: Wizard Wars se předvádí trailerem a láká do alfy
zdroj: tisková zpráva

Magicka: Wizard Wars se předvádí trailerem a láká do alfy

19. 7. 2013 16:30 | Preview | autor: Adam Homola |

V březnu oznámená Magicka: Wizard Wards byla až doteď zahalena tejemstvím. Paradox si nový titul hlídali jako oko v hlavě a k prezentaci hratelnosti došlo až nyní, na novém traileru přímo ze hry. Ten začíná klasickým magickovským smyslem pro humor, kdy to schytá nebohý, z dřeva vyřezaný ptáček. Pak přijde parodie na všechny vážné a efektní akce, kde si to v cool trailerech rozdávají kouzelníci, elfové a podobná fantasy sebranka.

Tvůrci si z toho dělají tak trochu srandu, ale na střet dvou kouzelníků, červenáčka a modráska, se kouká pěkně, o tom žádná. Krátce za polovinou už ale Paradox hezký render zastaví a ukáže konečně něco ze hry. Ukázka je to sice krátká, ale vypadá moc pěkně. Připomeňme, že Magicka: Wizard Wars nebude tak úplně tradiční Magicka.

V Magicka: Wizard Wars se proti sobě postaví dva týmy po čtyřech kouzelnících, a budou na sebe vrhat kouzla speciálním systémem hlava nehlava. Bude fungovat i friendly fire, takže pozor, abyste se nepřipletli spoluhráči do cesty. Cílem vývojářů je, aby byly bitvy kratší, než v běžných MOBA zápasech, které se můžou dost protáhnout.

Pokud vás nová Magicka zaujala a tomuto stylu hraní holdujete, nasměrujte vaše kroky na oficiální web. Můžete se tam přihlásit do alfaverze. Alfa je navíc rozdělena na tři fáze a v každé dostanete nějakou novou odměnu. V první fázi vyfasujete dýku Vendetta Dagger, ve druhé fázi kouzelnickou hůl Excelsior Line Staff a fáze tři by už měla značit hru na Steamu. Kdy alfa začne, nevíme, ale přihlášky už jedou.

Nejnovější články