Kolik bude stát multiplayer Hellgate: London?
zdroj: tisková zpráva

Kolik bude stát multiplayer Hellgate: London?

9. 5. 2007 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Pánové a dámy, připravte si peněženky, za síťové bitvy v Londýně se bude platit. Ale kdo se spokojí s málem, ten nemusí...

Brousíte-li si zuby na first-person akční RPG Hellgate: London vývojářů z Flagship Studios, určitě vás nenechaly v klidu spekulace o zpoplatnění jejího multiplayeru. Jak to s tím placením-neplacením doopravdy bude, tím se podle fanouškovské stránky Hellgate Guru mělo zabývat nejnovější vydání magazínu Games for Windows. Na článek a četné dotazy čtenářů pak také zareagoval jeden z vývojářů v diskusním fóru. Ale k věci.

Hellgate: London bude rozlišovat dvě skupiny hráčů. Všichni, kdo si hru pořídí a budou se chtít připojit k online hraní, budou mít k tomuto zcela volný přístup a zdarma, tak jak se vždy proklamovalo. Kdo však bude mít zájem dostat něco víc a nebude mu vadit pustit nějaký ten peníz, ten se zařadí do skupiny "Elitářů", kteří za cenu bezmála deseti dolarů měsíčně (částka se má lišit v závislosti na lokalitě - např. v Asii bude nižší) dostanou celou řadu výhod. Mezi nimi bude například nepřetržitá podpora (k základní podpoře budou mít samozřejmě zdarma přístup všichni), žádné čekání na server (Elitáři budou mít přednost před ostatními), extra postavičky (běžně budou k dispozici 3, ale Elitáři jich budou mít 12), větší inventář (namísto standardního prostoru pro 20 věcí budou mít předplatitelé prostor pro 40), přístup k dalším herním módům (vč. Hardcore módu) atd.

Postavičky elitních předplatitelů budou ve hře zcela jasně k rozeznání a se svým speciálním vybavením budou moci obchodovat zase jenom s předplatiteli. Peníze, které tímto způsobem Flagship získají, budou využity na vývoj dalšího obsahu (monstra, předměty, oblasti, třídy postaviček, apod.) do hry, který by měl být dodáván asi dvakrát do měsíce. Update 10.5. - v otevřeném dopise vše potvrdil Bill Roper, který chce dát hráčům volbu a vyzdvihl fakt, že Hellgate London bude pro každého "out-of-the-box" hratelné v multiplayeru zdarma.

zdroj: HellgateGuru

korgull

Nejnovější články