Jeden proti patnácti v Batman Arkham Asylum
zdroj: tisková zpráva

Jeden proti patnácti v Batman Arkham Asylum

2. 3. 2009 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Jokerův plán je jednoduchý, počítá ale s tím, co všechno svede nová herní podoba netopýřího hrdiny? + OBRÁZKY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Jokerův plán je jednoduchý: nalákat Batmana do středu arkhamské věznice, vypustit všechny zloduchy a nechat pak slavného gothamského hrdinu, aby si prožil tu nejhorší noc svého života. S nadcházející third-person akcí Batman: Arkham Asylum to ale tak jednoduché nebude, jak naznačuje i výtah z poslední vlny zahraničních preview.

Již dříve jsme psali, že ve hře potkáte stovky těch nejhorších kriminálníků. Ti byli totiž do Arkhamu dočasně svezeni poté, co Joker spálil část věznice Blackgate. Počtů se jistě netřeba bát, vyplatí se však mít na paměti, že Batman se dovede najednou prát nanejvýš s patnáctkou nepřátel. Což rozhodně není málo. Co se soubojů týče, vaše zkušenosti neporostou jen po jejich skončení, ale také přímo během bojů, např. když nepřítele dobře mířenou ranou srazíte na zem nebo kopnete do hlavy (podobných bonusů se chystá celá řada).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hra vás na takový nárůst bodů mimochodem upozorní tím, že napříč obrazovkou přeletne několik netopýrů, a při jednoznačně efektním švihu si to celé budete moci prohlédnout ve zpomaleném čase a la Matrix. A co víc: pokud budete během soubojů správně postaveni, ikonka nad hlavou vašeho protivníka vám naznačí, že rychlým stisknutím toho správného tlačítka budete moci vykrýt jeho blížící se úder.

Novinkou je také to, že součástí hry budou i miniepizody, jako třeba ta s masochistickým zabíjakem Zsazem, který si za každou svoji obeť vyrve část masa. Tentokrát se mu podaří upnout své rukojmí do elektrického křesla a vaším úkolem bude se k nebohým zajatcům dostat, aniž by si toho Zsaz všiml a do místnosti pustil proud.

Batman: Arkham Asylum vyjde na podzim pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 - více v dalších článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Batman Arkham Asylum s rentgenovými paprsky  [22.12.2008 16:16 - levis]
Na návštěvě v Batman Arkham Asylum  [25.11.2008 18:18 - levis]
Upoutávka na Batman Arkham Asylum  [22.11.2008 15:15 - levis]
zdroj: Gamespot, IGN & PCGH

Nejnovější články