James Bond 007: NightFire opět v akci
zdroj: tisková zpráva

James Bond 007: NightFire opět v akci

9. 5. 2002 18:07 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Máte už dost všech těch rádoby hrdinů? Chcete si zahrát hru, kde byste se alespoň na pár chvil stali opravdovým "chlapem"? Když si ještě pár měsíců počkáte, budete mít šanci.

news zdroj: tisková zpráva Electronic Arts se totiž nechali slyšet, že pracují na svém novém 3D titulu inspirovaném Jamesem Bondem. Dílo ponese název James Bond 007: NightFire a jak už tak obyčejně tiskové zprávy slibují, bude to ta nejúžasnější hra tohoto typu. Spokojeni by měli být snad všichni gamesníci, protože ještě do konce tohoto roku se plánuje vydání mutací pro PC (Gearbox Software), Xbox, GameCube i PS2.

Obrázky zatím bohužel k dispozici žádné nemáme, ale snad nepohrdnete alespoň několika dalšími informacemi. NightFire bude disponovat originálním příběhem, který byl exklusivně napsán pro tuto hru. Hráč se bude coby James Bond pohybovat ve sněhem zavátých rakouských Alpách, ve vesmírných temnotách a hlubinách jižního Pacifiku. Jeho cílem bude zlikvidovat nebezpečného mafiána Rafaela Drakeho. NightFire Vám nabídne bohatý a hluboký příběh odehrávající se v klasickém bondovském světě, jehož plnou součástí se z vlastního pohledu můžete stát. V určitých vhodných momenetech (zajména těch obzvlášť hrdinských) budete svého Agenta 007 moci obdivovat také ze třetí perspektivy, přičemž o vše se postará osvědčený Quake 3 engine. Během rozsáhlých a velice různorodých misí přinášejících zuřivou akci se seznámíte také s překrásnými tajemnými ženami, exotickými lokály a rozhodně nepřijdete ani o Bondovo důmyslné "nádobíčko".
zdroj: PR Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články