Informace o akční hře Battlefield 2
zdroj: tisková zpráva

Informace o akční hře Battlefield 2

31. 5. 2004 11:11 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Po projektech Battlefield 1942 a Battlefield: Vietnam nyní tvůrci z Digital Illusions pracují spolu se společností Electronic Arts na svém novém titulu této řady - Battlefield 2.

Battlefield 2 zdroj: tisková zpráva Po 2. světové válce a válce ve Vietnamu tak logicky přichází konflikty současné éry. I přestože má být tato hra stejně jako její předchůdkyně primárně multiplayerovou (má zvládat až 100 hráčů současně na mapu), bude vybavena rozšířeným single-playerem. Ovšem na nějaké podrobnosti o této části hry si ještě budeme muset počkat. Ani ve svém rozhovoru pro HomeLAN vývojáři nic stále ještě neprozradili.

Battlefield 2 vás nechá bojovat za tři vojenské frakce. Jednak to budou američtí mariňáci, čínská armáda a organizovaná skupina fiktivní koalice Středního východu. V rámci děje se dostanete do dvou hlavních oblastí - Střední a Dálný východ. Dalo by se proto čekat, že se budete převážně pohybovat v písečných dunách, lae není tomu tak. V Battlefield 2 budou zastoupeny různé druhy a typy terénu, na které můžete v těchto částech světa narazit. Takže co se týče Středního východu, tam budete bojovat nejen v poušti, ale také v hornaté krajině nebo třeba na plážích. Na Dálném východě se dostanete také do hustých lesů, aj. Vedle současných moderních zbraní se ve hře objeví i kousky, které se mají stát realitou v rámci několika málo let.

Engine, o němž jsme se zmiňovali i v naší minulé zprávě na téma Battlefield 2, je vyvinut úplně původním týmem, který pracoval na BF 1942. Má zahrnovat úplně nový renderer, fyziku i zvukový engine a spoustu dalších nejen vizuálních vylepšení. Potěšující informací pro některé z vás jistě bude, že zatímco v případě BF 1942 byly modifikační nástroje vypuštěny až po vydání hry a v případě BF Vietnam byly spolu se hrou v krabici, tentokrát se jich dočkáte ještě dříve, než BF 2 dorazí do obchodů, k čemuž by mělo dojít ale až na jaře příštího roku.

zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články