Hasičem v The Sims 3 Povolání snů
zdroj: tisková zpráva

Hasičem v The Sims 3 Povolání snů

10. 3. 2010 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Když z hořícího domu vynesete děti, znamená to, že ustojíte i zemětřesení?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Teprve nedávno odhalený datadisk The Sims 3: Povolání snů slibuje mnohem víc, než co naznačila jen tisková zpráva. Alespoň to vyplývá z dojmů zahraničních novinářů, kteří si hru minulý víkend v kancelářích EA vyzkoušeli.

Své simíky už v tomto rozšíření nebudete posílat do práce, nýbrž je sledovat po celou jejich kariéru - přehledný výběr všech dostupných povolání vypadá zhruba takto: hasič, detektiv, architekt, krotitel duchů, modelář obuvi, doktor, tattoo designér, sochař nebo vynálezce.

Podle autorů to ale není zamýšlené tak, že byste si vybrali jedno povolání a pak ho vykonávali po celý simský život (to by vás asi brzy omezilo), proto úmyslně vybrali rozličná povolání a čekají, že je budete postupně měnit - pátrat po tajemstvích vraždy v roli detektiva, řešit problémy posmrtného života jako krotitel duchů nebo zachraňovat lidské životy v roli doktora.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Každé z těchto povolání bude klást nároky na něco trochu jiného: hasič bude muset udržovat dobré vztahy s kolektivem, starat se o veškerý majetek na stanici a v případě požárního poplachu okamžitě srotit celou posádku, vyjet na dané místo, odstranit nánosy, vynést z hořícího domu děti, zastavit únik plynu a teprve pak začít hasit. Postupně budete řešit malé ohníčky a pokud vám to půjde, ve hře se brzy objeví i obrovské požáry celých čtvrtí nebo rovnou zemětřešení...

The Sims 3: Povolání snů vyjde v červnu 2010 pro PC - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Druhý datadisk The Sims 3: Povolání snů  [4.3.2010 16:16 - levis]
Designérský nástroj pro The Sims 3  [18.12.2009 20:20 - levis]
Pohled na datadisk pro The Sims 3  [16.11.2009 13:13 - miky]

zdroj: Gamespot

levis

Nejnovější články