Pohled na datadisk pro The Sims 3
zdroj: tisková zpráva

Pohled na datadisk pro The Sims 3

16. 11. 2009 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Vydáte se poznávat památky ve Francii a Egyptě nebo bojové umění v Číně.

EA a Maxis tento týden vydají první datadisk k jedné z nejúspěšnějších PC her letošního roku, The Sims 3. Nese název World Adventures (u nás Cestovní horečka), z čehož vám asi docvakne, že půjde o cestování. V přídavku se vypravíte do třech oblastí - do Číny, Francie a Egypta - kam se budete moci dostat dvojím způsobem. Buď si zažádáte o povolení a vydáte se na dovolenou, kde poznáte nový kraj, Simíky, módu, zájmy apod. nebo pracovně.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pokud zvolíte druhou možnost, může se vám stát, že se octnete v Egyptě, kde chce nějaký mocný Simík zbourat velmi starou budovu. Místní obyvatelé to však nechtějí dopustit a tak bude jen na vás, zda se přidáte k té či oné straně. Nebo se stanete archeologem, což znamená hledání starých předmětů a dalších věcí, jež z vás udělají možná i slavnou osobu. Toto dá sérii The Sims úplně nové rozměry, jelikož rozhodování o tom, jak naložíte s volným časem vašeho Simíka, bude jen na vás.

Jedna taková mise v Egyptě připomínala spíše bádání Indiana Jonse. Představte si hrobku, která je naplněna nejrůznějšími sutinami a vy je musíte odstranit v co nejkratším čase. Ano, váš Simík bude muset mít něco natrénováno, aby se mohl ohánět s krompáčem v ruce. Pod sutinami se nachází přechod. Pyramida měla několik dalších místností, které zahalila mlha. Pokud by se vám podařilo dostat do neznáma, tak naleznete různé komory obsahující nejspíš nějaký poklad, cennou relikvii a nebezpečné pasti nebo ještě horší hrozby.


Ve hře také bude systém statistik, který zaznamená každý váš úspěch, jako je například nalezený počet relikvií (nový typ sběratelských položek), kolik jste vyřešili puzzle hádanek, počet navštívených míst. A také SIMS body, které fungují jako “víza body“, což ovlivní dobu strávenou v zahraničí. Přibudou také nové oděvy a charakteristické vlastnosti vašich postav.

The Sims 3: World Adventures (Cestovní horečka) oficiálně vyjde 20. listopadu letošního roku pro PC a Mac, u nás opět s českými titulky - více na fanstránce TheSims2.cz.
zdroj: GS

miky

Nejnovější články