Gray Matter Studios a nová akce Trinity
zdroj: tisková zpráva

Gray Matter Studios a nová akce Trinity

25. 4. 2003 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Activision dnes přišla s oznámením vývoje zbrusu nové first-person akce pro PC a Xbox.

Její název zní Trinity a vydání se plánuje až na rok 2004. PC verzi přitom vyvíjí společnost Gray Matter Studios, kterou určitě znáte jako tvůrce Return to Castle Wolfenstein. Xboxovou verzi pak vyrábí Vicarious Visions.

Trinity má hráče posunout do alternativního roku 2013. I když to není příliš vzdálená budoucnost, podle vize tvůrců bude dosti temná. Půjde především o to, že jakási smrtící epidemie začne v té době ohrožovat město New Orleans. Hráč naštěstí ztvární roli biotechnologicky vylepšeného člena civilní stráže, tajemného "Nightstalkera", kterého jen tak nějaký virus neschvátí. Z této pozice se pak vydá na nebezpečnou cestu, na jejímž konci má být odhalení příčiny a zdroje záhadného viru a záchrana města před jistou zkázou.

Těšit se prý můžeme na spoustu zajímavých možností vycházejících ze zdokonalené formy člověka. Budete schopni skákat, bojovat a běhat s přímo nadlidskou rychlostí a obratností. K dispozici dostanete navíc řadu různých zbraní, včetně revolveru, kulometu, odstřelovací pušky nebo brokovnice. Bohužel zatím nejsou k dispozici žádné obrázky, kterými bychom vám tento projekt lépe přiblížili, a tak doufejme, že tomu bude brzy jinak.

Update 26.4. by jd - první čtyři obrázky z Xboxové verze Trinity jsou k vidění na IGN.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články