Ghostbusters probuzeni z limba
zdroj: tisková zpráva

Ghostbusters probuzeni z limba

3. 12. 2008 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Materiály od Atari vypadaly, že Terminal Reality na hru za poslední půlrok nesáhli, ale nakonec tomu je jinak.

Kdo by si snad myslel, že third-person akční hra na motivy Krotitelů duchů bude za ten půlroční pobyt v limbu, kdy se rozhodovalo o jejím osudu, nějak razantně vyšperkována po grafické či obsahové stránce, aby se mohla se vztyčenou hlavou postavit vedle ostatních akcí v polovině roku 2009, ten může být zklamán. Některé nové obrázky se daly krásně srovnat s těmi starými, protože šlo jen o pár framů posunuté profláklé momenty, z čehož se zpočátku zdálo, že Terminal Reality na hru v mezidobí téměř nesáhli. Update avšak pro CVG se vyjádřili, že minulé měsíce přidali více děs nahánějících elementů a puzzlů, vyladili některé in-game cutscény, strašidla, souboje, tempo hry a že se celkově soustředili na prožitek hráče.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nový vydavatel Atari ale na své první novinářské předváděčce Ghostbusters neoznámil žádné rozšíření vlastního obsahu, jak by asi jiní výrobci považovaly za žádoucí. Omezil se pouze na ukázání levelu v městské knihovně v New Yorku, na němž demonstroval rozdíly mezi ovládáním X360 a Wii verzí. Zatímco v té první jmenované budete duchy chytat relativně snadno kombinací analogu a triggerů na gamepadu, na Wii to má být komplikovanější tím, že musíte zamířit Wii Remotem na ducha a pak jím pohybovat udávaným směrem, což prý někomu nemusí sednout. Verzi hry pro konzoli od Nintenda poznáte též z komiksovějšího nádechu a více stylizovaných postav, viz šestý až osmý obrázek v galerii. Nový trailer:

zdroj: Archiv


Ghostbusters prosincový trailer

Ghostbusters: The Video Game, vydávaný za takovou náhražku třetího dílu filmu, se objeví na všech hlavních platformách v červnu 2009, což je převážně marketingový důvod pro svezení se na vlně zájmu s 25. výročím úvodního filmu - více v dřívějším zpravodajství.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:
Riddick a Ghostbusters zachráněni  [30.10.2008 12:12 - jd]
Videa: Mirrors Edge, Black Prophecy, Ghostbusters  [30.7.2008 15:15 - levis]
Jak zkrotit slizouna v Ghostbusters  [23.7.2008 21:21 - levis]
Videa: Silent Hill 5, Resistance 2, Ghostbusters  [26.6.2008 13:13 - levis]
zdroj: CVG, Gamespot, Shacknews, Gamersyde

jd

Nejnovější články