Fanoušci předvádí remake Fallout: New Vegas v enginu Falloutu 4
zdroj: tisková zpráva

Fanoušci předvádí remake Fallout: New Vegas v enginu Falloutu 4

18. 9. 2018 11:55 | Preview | autor: Adam Homola |

Fanouškovské předělávky starších her do nových enginů nejsou ničím novým a zrovna produkce Bethesdy se na něco takového perfektně hodí, ostatně série The Elder Scrolls by mohla vyprávět. Namísto TES teď ale přichází na řadu Fallout, další velká a oblíbená značku téhož studia. Předmětem aktuálního fanouškovského remaku je ale Fallout: New Vegas.

Fallout: New Vegas mají na svědomí tvůrci ze studia Obsidian Entertainment a právě jejich dílo se teď dočká nového života. Pod názvem Fallout 4: New Vegas vyjde neznámo kdy, ale partička moderů teď zveřejnila desetiminutové video z rozpracované verze ambiciózní předělávky.

Tvůrci chtějí překlopit celý Fallout: New Vegas do Creation Enginu, který pohání Fallout 4. Hra by tak měla vypadat moderně a k světu, což už o původní verzi New Vegas už říct nejde. V přiloženém videu si akce nebo otevřeného světa moc neužijete, jde jen o tvorbu postavy a všechno co s ní souvisí.

I tak ale celý projekt vypadá a zní moc pěkně, včetně nových dabérů. Vývojáři modu nekopírují Fallout: New Vegas do posledního detailu, ale částečně se inspirují i ve Fallout 4. Výsledek tak bude ze čtyřky do jisté míry těžit nejen po grafické stránce, ale měl by nabídnout i lepší souboje, nebo systém stavění osad apod.

Vývojáři na oficiálním webu prozradili, že zatím pracují jen na původní hře a že k DLC se možná dostanou později. Fallout 4: New Vegas vzniká teprve od srpna 2017, a tak v tuto chvíli nemá ještě ani přibližné datum vydání.

Ostatně tvůrci pořád hledají dabéry některých postav a jedním z nich se můžete stát i vy. Stačí vyplnit tento formulář a samozřejmě poslat i adekvátní ukázku vaší práce.

Nejnovější články