F.E.A.R. Combat oficiálně oznámen
zdroj: tisková zpráva

F.E.A.R. Combat oficiálně oznámen

8. 8. 2006 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Zvěsti z našich červencových Krátkých zpráv nelhaly, takže pro jejich čitatele to není žádná novinka, byť k oficiálnímu ohlášení došlo až před okamžikem.

F.E.A.R. Combat, do jehož vydání podle odpočítávadlo zbývá 8 dnů, nebude dalším datadiskem ani pokračováním, nýbrž opravdu půjde o zdarma šiřitelnou a samostatnou multiplayerovou hru. Nečekejte však nějaký nový obsah, jako tomu bylo v případě Enemy Territory. Vivendi pouze vypreparovali síťovou část z plné verze původního titulu F.E.A.R., nazvali ji F.E.A.R. Combat, obohatili o všechny patche, dodatečné mapy či módy a dají ji příští čtvrtek 17. srpna volně ke stažení po registraci z homepage.

Celkově tedy v jednom souboru dostanete 19 multiplayerových map, 10 typů hry, 12 zbraní, podporu proticheatovacího systému PunkBuster či přídavných modifikací. Hrát budete moci i proti majitelům původní hry, přičemž marketingový záměr jejích tvůrců je navýsost zřejmý - připomenout a zviditelnit značku F.E.A.R. před podzimním příchodem X360 verze i datadisku Extraction Point, který jsme před dvěma týdny otestovali v kanceláři CD Projektu a můžete se tak těšit na dojmy Martina Holase.

zdroj: PR

jd

Nejnovější články