E3 - oznámení Metal Gear Solid: Substance
zdroj: Konami

E3 - oznámení Metal Gear Solid: Substance

21. 5. 2002 15:25 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Hideo Kojima a jeho tým designerů již nějakou dobu tvrdě pracují na dalším dílu špionážně-taktické akční hry Metal Gear Solid, která ponese podtitul Substance a bude blíže prezentována za pár dnů na E3.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Druhý díl, který sklidil veliký úspěch na PlayStation 2, byl odhalen přesně před dvěma roky. Nejzajímavější novinkou však je, že Substance bude kromě konzolí vydáno také ve verzi pro PC! Změnou oproti prvnímu dílu MGS (recenze), kterého se dočkali i hráči na PC, je například možnost hrát i za jiné charaktery, než je Solid Snake.

Substance bude vylepšená verze Metal Gear Solid 2, která však oproti původní hře kromě patchů a několika drobných úprav bude zahrnovat i spoustu bonusového materiálu a několik zbrusu nových misí (každá z nich bude mít vlastní děj), které autoři nazývají Snake Tales. Dále se znovu dočkáme misí a úkolů ve virtuálním světě (jakožto trenínku) - podle slov samotného Hideo Kojimy, kterého vyzpovídal GameSpot, bude k dispozici přes 200 stáží plus dalších sto alternativních misí, tedy dohromady 300 VR misí! Datum vydání Metal Gear Solid 2: Substance byl stanoven na listopad tohoto roku, do té doby se můžete mrknout na video či trailer z druhého dílu.

zdroj: GameSpot

levis

Nejnovější články