Dvě nahlédnutí do světa Fallout 3
zdroj: tisková zpráva

Dvě nahlédnutí do světa Fallout 3

6. 12. 2007 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Zubem času ohlodaná architektura vypadá výborně, zato zelení mužíčci moc krásy nepobrali.

V britském PC Gameru objevila dvojice dalších obrázků z postapokalyptického RPG Fallout 3. Na tom prvním lze vidět vojáka Bratrstva oceli na pozadí Washingtonu D.C., který bude ve hře autenticky zpracován podle předlohy z padesátých let. Kdo se kdy setkal se staršími Fallouty, ten jistě ví, že si takový chodící tank s adekvátním vybavením šmahem poradí i se supermutantem. Kvér v jeho rukou (snad Kalašnikov?) bude po nalezení odpovídajících součástek opravitelný a vylepšitelný.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

(Super)mutant z druhého obrázku může a nemusí být mutantem z jedničky. Její outro hovořilo o úprku zbytku vůdcových armád na východ, což ale rozhodně nevyvrací možnost jejich návratu. Působivý laserový kanón v hráčových pazourech nebyl ve světě Falloutu nikdy předtím použit, ohnivé peklo za zadky mutantů pak způsobil pravděpodobně pár sekund před típnutím obrázku sám hráč: stál tam totiž předválečný koráb silnic. Co v něm přesně explodovalo, když automobily přestaly jezdit na benzin dávno před válkou, to se nás neptejte :)

Časopis rovněž otiskl pár glos Todda Howarda, muže, který má vývoj Fallout 3 pod palcem: "Prakticky všechny hry mají společný určitý druh zážitku - prozkoumávání světa, vykecávání se s NPC, přestřelky aj. Fallout 3 toho bude mít mnohem víc: páčení zámků, pokládání pastí, hackování starých hejblátek, improvizované felčarství, opravování rozbitých krámů, koordinace NPC společníků, ladění rádia tak, aby bylo i po letech poslouchatelné..." Ani jeho závěrečná jiskra v oku však nezakryje fakt, že mutanti se kromě skalních příznivců brakového sci-fi nikomu nelíbí a že zveřejňování skoro samých akčních obrázků roky nevrlé skalní fanoušky irituje.

Novinky nejen o Falloutu 3 můžete sledovat na denně aktualizovaných fanstránkách Vault šílené brahmíny.
zdroj: PC Gamer UK, vlastní

jester

Nejnovější články