Do Mass Effectu 3 se asi chystá nové multiplayerové DLC
zdroj: tisková zpráva

Do Mass Effectu 3 se asi chystá nové multiplayerové DLC

1. 2. 2013 15:03 | Preview | autor: Adam Homola |

Vedle životopisů a dabérů jsou dalším hezkým místem pro úniky nadcházejících projektů patche. Tvůrci vydají patch na hotovou hru, hráči se na patch sesypou a projedou všechny soubory pod mikroskopem. Často z takové hezké iniciativy nic nevzejde, ale už se několikrát stalo, že jsme se dozvěděli něco, co chtěli vývojáři ještě na chvíli zatajit. Aktuálně se to týká i Mass Effect 3. Ten, byť je už skoro rok starý, pořád žije a podle nejnovějších nálezů by měl v dohledné době obdržet fungl nové DLC.

To by se mělo jmenovat The Reckoning Multiplayer Expansion a v popisku, který z patche vyšťoural uživatel clevermoob.com s přezdívkou TSA_383, doslova stojí, že nový mód do hry přinese “šest nových, nikdy dříve neviděných kooperativních misí a nový kooperativní herní mód. Poskytne také čtyři nové mapy a mapy Země v hazard variantách.” DLC také přidá nové reinforcement balíčky, které mají obsahovat nové kity pro salariany, krogany, lidi a volusy. Herní reinforcement balíčky teď mají navíc obsahovat tři nové zbraně - Chakram Launcher, Blood Pack Punisher a Adas Anti-Synthetic Rifle.

Onen nový multiplayerový mód by měl být zajímavý ještě tím, že si vezme vaše uložené pozice ze singleplayeru a zatím nespecifikovaným způsobem v něm promítne vaše volby, reputaci, stav Paragon/Renegade apod. Mohly by to být zbrusu nové mise, nebo by to mohly být nějaké bitvy ze singleplayerové kampaně, upravené pro kooperativní režim? Nezbývá než si počkat na vyjádření BioWare.

Tolik k novotám. Zatím z toho není nic oficiálně potvrzené, jedná se pouze o vydolování nějakých nových informací jedním hráčem, ale podobné případy v minulosti jasně naznačují, že na takové věci stejně nakonec dojde. Oficiální oznámení The Reckoning Multiplayer Expansion tak nemůže být daleko a možná tenhle únik BioWare trochu popožene. Nedávno také vývojáři na Twitteru zateasovali pomocí dvou pěkných obrázků. Uvidíme, jestli mají něco společného s tímto DLC, nebo to bude separátní, třeba i singleplayerové DLC?

Nejnovější články