DLC Retaliation obohatí multiplayer Mass Effect 3
zdroj: tisková zpráva

DLC Retaliation obohatí multiplayer Mass Effect 3

5. 10. 2012 13:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Poslední díl trilogie, Mass Effect 3, se pořád těší velké podpoře EA a hra zdaleka není za zenitem. Za nedlouho vyjde verze pro WiiU, chystá se kolekce všech tří dílů a do toho bude EA vydávat ještě další DLC. Jedno takové vyjde příští týden. Ponese název Retaliation, zaměří se na multiplayer a bude zcela zdarma. Retaliation nepřinese jen nějaké skiny postav a podobné drobnosti, ale mělo by to multiplayer pořádně nakopnout - chystají se nové zbraně, nepřátelé, upravené mapy, výzvy... Po rozkliku uvidíte taky moc pěkný trailer:

EA se v tiskové zprávě dokonce chlubí tím, že Retaliation bude doposud největším přídavkem do multiplayeru, jaký pro Mass Effect 3 vůbec vyšel. Předně s novým DLC do multiplayeru přibude nová nepřátelská strana a to samotní Collectoři. S těmi budete bojovat jak na starých mapách, tak na jejich nových verzích. Ty budou mít přízvisko “Hazard” a jak už název napovídá, nebude to zrovna slunění se na pláži. Na mapách vám teď zpestří život kyselina, blesky, písečné bouře a další podobné příjemnosti.

Collectoři nepůjdou do boje v jednom, ale budou mít několik kousků, podobně jako ostatní: Praetorian, Scion, Abomination, Trooper a Captain. To ale nejsou jediné přídavky. Cerberus posílí o Dragoona a Geth zase nasadí nové Drony. Abyste ale nepřišli zkrátka, i vy dostanete nějaké nové zbraně. Konkrétně to budou Collector Assault Rifle, sub-machine gun a klasická sniperka.

zdroj: Archiv

Přibudou také nové postavy (Turian Havoc Soldier a Turian Ghost Infiltrator), tři nové modifikace nábojů a pět nových vylepšení pro brnění. Chybět nebude ani nová databáze výzev (Challenges), ve které se můžete s kamarády přetahovat o to, kdo je nejlepší. Porovnávat s ostatními budete moct taky tituly a banery, které budete získávat za plnění různých multiplayerových úkolů a výzev.

Na to, že si za tohle DLC EA neúčtují ani halíř, je to docela slušná nadílka, ne? Mass Effect 3: Retaliation vyjde na Xbox Live, PSN a Originu 10. října.

Nejnovější články