Diablo III nepůjde ve stopách dvojky
zdroj: tisková zpráva

Diablo III nepůjde ve stopách dvojky

27. 12. 2008 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Designér se rozpovídal o dalších rozdílech oproti Diablu II i náhodných událostech v herním světě. + OBRÁZKY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Během letošního roku vyšla spousta zásadních titulů a přeorientovat se na "ty další velké" nemusí být zcela samo od sebe: jestli se však nadcházející rok ponese ve znamení něčeho velkého, bude to zcela jistě Diablo III. Jeho designér Jay Wilson (ex Relic) se nedávno rozpovídal o tom, jak pokračuje vývoj:

Barbar bude jedinou třídou podobnou té z druhého dílu, jednoduše proto, že u všech ostatních by se autoři cítili příliš svázáni předlohou. I proto se třeba s Witch Doctorem bude hrát úplně jinak než s Necromancerem: jím vyvolávání zombíci, netopýři, hadi a pavouci budou jen obyčejným doprovodem do počtu a tak trochu i na efekt. Rozhodně na nich Witch Doctor nebude záviset tolik jako jeho předchůdce.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
sada vánočních obrázků

Mezi náhodně generovanými událostmi v herním světě budou např. epizody, kdy několik duchů obchází oltář, který jim můžete pomoci získat a vysloužit si tak odměnu. Jindy narazíte na partu dobrodruhů, kteří budou chtít pomoci vyčistit dungeonu, karavanu potřebnou schopného eskortu atd.

Zásadní změnou oproti Diablu II bude to, že hráči se již nebudou moci neustále dopovat lahvičkami a v případě nouze rozbalit svitek Scroll of Town Portal se snadnou únikovou cestou a teleportem zpět do města. Trojka má být v tomto ohledu drsnější a náročnější a jakoby mimochodem vás naučit lépe hospodařit s vlastním zdravím i čerstvě přidaným hotbarem.

Čarodějka má disponovat pasivním skillem, který nepřátele donutí odhodit svojí manu. Tu pak kouzelnice posbírá a sama si tak doplní vlastní zásobu.

Diablo III pro PC nemá stanoveno datum vydání, odhaduje se nejdříve konec roku 2009 - více v preview a našich článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Diablo III: lektvary, vaky a lustry  [21.11.2008 16:16 - levis]
Pestřejší Diablo III  [13.10.2008 19:19 - levis]
Představena čarodějka z Diablo III  [10.10.2008 21:21 - levis]
zdroj: 1UP

Nejnovější články