Detaily o No One Lives Forever 2
zdroj: tisková zpráva

Detaily o No One Lives Forever 2

24. 2. 2002 13:06 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

O pokračování úspěšné špionážní akce No One Lives Forever toho doposud moc známo nebylo a ani dřívější obrázky nebo technologické video neukazovaly obsah samotné hry, jako spíš možnosti LithTech Jupiter enginu (info), na němž NOLF 2 poběží.

Tento týden se kolegům z ToTheGame podařilo získat nové obrázky a detailnější informace o této hře.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

V No One Lives Forever 2 se opět ocitnete v kůži sličné agentky Cate Archer pracující pro protiteroristickou organizici UNITY. Ta se rozhodně nebude nudit, neboť jednak musí čelit zabijákům ze sdružení H.A.R.M. a zároveň se snaží zabránit dokončení sovětskému projektu, který by mohl rozpoutat třetí světovou válku. Originalita příběhu tedy nic extra, asi je příliš těžké něco revolučního vymyslet. Tvůrci hry z Fox Interactive prý budou v NOLF 2 klást větší důraz na heslo "být potichu a nezpozorován". I když asi nepůjde přímo o orgie známe z Thiefa, kde člověk musel čekat dlouhé minuty na vhodnou chvíli, kdy se hlídač na pár sekund otočil, užijete si napínavých okamžiků během tajných akcí dosyta - stačí například zaťukat na dveře nebo je zapomenout otevřené a strážci ihned začnou pátrat po vetřelci. Všichni nepřátelé mají mít díky vylepšené umělé inteligenci svůj hlavní úkol, jako třeba hlídání trezoru nebo vyložení kamionu, ale podle nálady a přítomnosti okolních objektů ve hře si třeba můžou odskočit na kávu a podobně. Tak lákavě zní tisková zpráva, ale jak to bude ve skutečnosti, teprve uvidíme v samotné hře.

Po vzoru prvního dílu No One Lives Forever (recenze) i tentokrát jako Cate Archer procestujete celý svět - zavítáte na feudální japonský statek, sovětskou vojenskou základnu v sibiřské tundře nebo do exotických uliček indických velkoměst. Podle toho samozřejmě potkáte i různé druhy nepřátel, zatímco v Asii budete čelit nevyzpytatelným ninjům, v Rusku se Vám do cesty postaví drsní kulometčíci sovětské armády. Přesné datum vydání No One Lives Forever 2 zatím nebylo oznámeno, ale dá se očekávat, že k tomu dojde někdy koncem letošního roku.
zdroj: PR Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články