Datadisk pro SWAT 4
zdroj: tisková zpráva

Datadisk pro SWAT 4

31. 8. 2005 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Podle magazínu Computer Gaming World se připravuje zatím bezejmenný datadisk pro vysoko hodnocenou (85%) taktickou akci SWAT 4 z letošního jara.

news zdroj: tisková zpráva Nedělají na něm však původní tvůrci sídlící v Bostonu, nýbrž jejich australská pobočka Irrational Games, která se snaží vyhovět přáním ze strany fanoušků. I poddajní nepřátelé proto budou muset být vždy spoutáni, aby je hra uznala jako zabezpečené, stejně jako ve třetím dílu. Mise v přídavku vzájemně prováže příběh o pronásledování kriminálníků, kteří se mohou zbavovat důkazů na místě činu. Využijete proti nim nové zbraně, jako odstřelovací pušku či granátomet, a také tzv. glow stick neboli zářivé tyče, jež policisté někdy používají namísto baterek, aby nebyli prozrazeni příliš viditelným světlem (thx Frix).

Klíčovou úlohu v datadisku mají sehrát hlasem vyřčené povely, přičemž jinak půjde zadávat příkazy modrému i červenému týmu simultánně. Až 10 lidí najednou se bude moci zúčastnit kooperativních misí, jejichž scénáře snadno vytvoříte v přiloženém editoru (Quick Mission Maker). Nějaký nový multiplayerový mód se zjevně inspiroval sérií Splinter Cell, neboť každá z bojujících stran bude disponovat odlišnými zbraněmi a nutností používat jinou taktiku. Přídavek pro SWAT 4 by se měl objevit na trhu v únoru příštího roku, u nás pravděpodobně opět v české verzi od CD Projektu.

jd

Nejnovější články