Čtvrtý mód z Left 4 Dead 2
zdroj: tisková zpráva

Čtvrtý mód z Left 4 Dead 2

16. 10. 2009 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Jmenuje se Scavenge a z jednoho týmu se v něm stanou sběrači kanystrů s benzínem. + VIDEO

Valve nedávno představili zbrusu nový mód Scavenge ze své týmové multiplayerové akce Left 4 Dead 2. Asi nejlépe ho lze popsat jako mix těch dvou módů zbývajících, tzn. Survival a Versus (ten se mimochodem ve dvojce rozšíří na všech pět kampaní).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jak to tedy bude probíhat? Hráči se rozdělí do dvou skupin po čtyřech, jedni přeživší, druzí infikovaní. Ale narozdíl od módu Versus se tu nebudete muset dostat z bodu A do bodu B, postačí jednoduše ubránit předem vymezený prostor před protivníkem a hlavně se nenechat zabít (a la mód Survival).

Jiné je to v tom, že tým přeživších nebude usilovat o zabíjení zombíků, byť tomu se jistě nevyhne. Jeho cílem však bude hledat kanystry s benzínem, roztroušené po celé mapě. Jakmile některou z nich najdou, bude třeba je ještě přinést zpět k elektrárně uprostřed mapy.

zdroj: Archiv


Left 4 Dead 2 - z hraní módu Scavenge

Na začátku každé rundy vám hra určí časový limit - kdykoli člen týmu přeživších najde jeden z šestnácti kanystrů, čas se o něco málo prodlouží. A teprve ve chvíli, kdy docela vyprší, hra srovná skóre jednotlivých týmů a následně prohodí jejich role, aby se vidělo, kdo ze zúčastněných dovede lépe "přežít".

Left 4 Dead vyjde 17. listopadu pro Xbox 360 a PC, u nás v české verzi. Předcházet tomu bude hratelné demo 27. října pro předobjednávající a začátkem listopadu pro ostatní - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Kytarový nářez z Left 4 Dead 2  [2.10.2009 11:11 - levis]
8 minut hraní Left 4 Dead 2  [8.7.2009 18:18 - levis]
Stupňovaný boj o přežití v Left 4 Dead 2  [3.7.2009 20:20 - levis]

zdroj: Gamespot

Nejnovější články