Co přinese Testament of Sherlock Holmes?
zdroj: tisková zpráva

Co přinese Testament of Sherlock Holmes?

26. 3. 2012 20:20 | Preview | autor: levis |

Testament of Sherlock Holmes už je v pořadí šestý díl série detektivních adventur se Sherlockem a Watsonem od týmu Frogwares, tentokrát kromě osobních počítačů vyvíjený i pro konzole. Jak pro 360 Magazine oznámili autoři, tentokrát má hra stát především na realistickém a graficky podstatně líbivější prostředí - a díky komplexnějším scénám se prohloubí i možnosti hráčova pátrání na scéně.

"Díky xboxové verzi oslovíme víc hráčů, takže si můžeme dovolit větší rozpočet. To nám umožňuje vylepšit vizuální stránku hry, zahrnout detailnější modely, použít lepší stíny a nasvícení nebo zaplatit dabing," řekla Olga Ryzhko ze studia Frogwares. Xboxová verze má podle ní být přizpůsobená gamepadům, ta pro PC bude samozřejmě šitý na míru myši.


Autoři slibují hlavně důraz na pátrání, řešení puzzlů, konfrontaci svědků nebo důležitá rozhodnutí, jež ovlivní další průběh hry. Záležet bude na tom, jak budete všímaví - všechny důkazy najdete na místě činu, ale důležité je, zda si jich včas všimnete, spojíte všechny nitky a učiníte správná rozhodnutí. Někdy v roli Sherlocka Holmese, jindy jako Dr. Watsona.

The Testament of Sherlock Holmes vyjde v ČR na konci dubna pod názvem Odkaz Sherlocka Holmese a díky Comgadu bude hra obsahovat české titulky.

Nejnovější články