Chystaný patch propojí ArmA hry a Take on Helicopters
zdroj: tisková zpráva

Chystaný patch propojí ArmA hry a Take on Helicopters

21. 3. 2012 15:53 | Preview | autor: levis |

Před pár dny vyšel přídavek Hinds pro Take on Helicopters a vývojáři z Bohemia Interactive už mají nakročeno k dalšímu vylepšení hry. Čerstvě nastíněný patch se má jmenovat Downtown, zatím se neví, kdy vyjde, ale prý vám dovolí prolétnout se například v Take on Helicopters přes celou Černarus (s vylepšenými mraky a nasvícením), tedy domovskou scénu ArmA II.

Stejně tak budou ve scénářích k dispozici nová vozidla, prostředí a další objekty z ArmA herm alespoň tedy těch, které máte legálně pořízené a samozřejmě i nainstalované. To všechno navíc bez složitých manuálních přesunů souborů, jež podobné projekty doprovází u moderské scény - postačí prý nainstalovat patch, spustit Take on Helicopters a obsah už se automaticky integruje.


Celý patch má být zdarma, ačkoliv úplně kompletní obsah ArmA her v Take on Helicopters z technických důvodů nezpřístupní. Opačným směrem do ArmA her nic nepřibude (letový model zůstane stejný, ne ten lepší z ToH; nečekejte nové animace ani interaktivní kokpit apod.), a stejně tak některé scénáře z ArmA nemusí v Take on Helicopters fungovat, jak varují autoři na bistudio fórech. Jinak se ale jedná o skvělý nápad, a pokud bude všechno fungovat, tak jak má, budou mít majitelé ToH důvod koupit si některých (nebo všechny) ze starších ArmA titulů a opačně.

Nejnovější články