Blizzard naděluje: jenom za předplatné vám dá kompletní World of Warcraft
zdroj: tisková zpráva

Blizzard naděluje: jenom za předplatné vám dá kompletní World of Warcraft

18. 7. 2018 15:55 | Preview | autor: Adam Homola |

World of Warcraft je zase o krůček blíž k free to play hře. Povinné měsíční předplatné sice ještě nezmizelo, ale už tak vstřícná nabídka s postupným bezplatným uvolňováním datadisků je teď ještě štědřejší. Nově si totiž stačí World of Warcraft předplatit a dostanete všechno, co doposud vyšlo.

Za těch zhruba 330 Kč se tak najednou dostanete k původnímu World of Warcraft a datadiskům The Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm, Mists of Pandaria, Warlords of Draenor a Legion.

Pokud chcete mít aktuální WoWko a vlastnit všechno, stačí si pak už jen dokoupit nadcházející datadisk Battle for Azeroth. Tím pádem platíte v podstatě jen za nejnovější datadisk, zatímco původní hru a všechny předchozí vám dá Blizzard zadarmo, jen v rámci pravidelného měsíčního předplatného, jak uvádí firma na webu.

Pro dlohodobé hráče se tímto krokem samozřejmě nic nemění, ti už všechny datadisky mají. Pro odpadlíky jako jsem já, nebo absolutní nováčky, jde ale o extrémně lákavou nabídku. Na trhu totiž asi těžko najdete západní MMORPG s takovým množstvím obsahu a mírou odladěnosti, jako právě World of Warcraft.

Datadisk Battle for Azeroth, představený na loňském BlizzConu, vychází už 13. srpna a zase zažehne nekonečnou válku mezi Hordou a Aliancí. Pochopitelně ale přidá také nová prostředí, nové tzv. spojenecké rasy a spoustu dalších prvků, o kterých jsme psali už loni.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články