Bitva s minotaurem v Legendary: The Box
zdroj: tisková zpráva

Bitva s minotaurem v Legendary: The Box

16. 11. 2007 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Obrovská funící bestie s křížem v ruce a chováním býka bude jen jedním z bossů v chystané fantasy FPS.

Ve fantasy FPS Legendary: The Box nebudou vašimi protivníky jen létající monstra nebo vlkodlakové z minulého článku, nýbrž také gigantické bájné stvůry. Jednu z nich, obrovského minotaura, potkáte na malém nádvoří, kde budete moci před údery pomalejší bestie utíkat.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nakonec ji donutíte odhodit hrozivý keltický kříž, s čímž netvor zároveň změní taktiku boje a pokusí se vás nabrat na rohy jako býk. Narázy do zdi mu bohužel neublíží, takže namísto uskakování vám nakonec nezbyde než se minotaurovi postavit tváří v tvář s brokovnicí v ruce.

zdroj: Archiv


Legendary: The Box minotaur gameplay

Do rukou se vám dostane také SMG: štědré na počet kulek, ale skromné na přesnost. Pro přímé zásahy proto přijde vhod raději obyčejná puška, vybavená hledáčkem. Navzdory tomu, že vás po většinu hry budou provázet týmoví spolubojovníci, prozatím inteligencí rozhodně nevynikají a užiteční mohou být leda k odlákání pozornosti, jak se ostatně můžete sami přesvědčit v druhém novém videu. Všechno se přesto může stále změnit, protože Legendary: The Box vyjde pro PC, X360 a PS3 nejdříve v březnu.
zdroj: Gamespot, GV

levis

Nejnovější články